Tilmeld dig Afgangsprojekt - Diplom i International handel og markedsføring

Pris:
DKK 14.700
Dato:
1. september 2023
Omfang:
15 ECTS
Hold:
Kolding
Eksamen:
Afgangsprojekt og mundtlig eksamen
Tilmeldings frist:
18/08 2023
Info:
Vejleder på afgangsprojektet i Salg og markedsføring:
Jens Lassen

Afgangsprojektet består af individuel vejledning, hvor du aftaler vejledningsmøder, dato for projektaflevering og eksamensdato med din vejleder og uddannelseskoordinator.

Som offentlig uddannelsesinstitution bruger vi dit CPR-nummer til dokumentation over for revisionen. Vi behandler dine data fortroligt og i henhold til persondataloven

Faktura til

Er du ledig? Hvis ja skal disse udfyldes *

Læs adgangskrav

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have 2 års relevant videregående uddannelse samt 2 års relevant erhvervserfaring (relevant erhvervserfaring dokumenteres via CV). Alternativt - andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.

Herudover optager vi ansøgere, der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

Afmelding

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.