Master of Science in International Business (online MSc)

Søger du en lederuddannelse med et stærkt og klart internationalt fokus? Så er Master of Science in International Business muligvis det helt rigtige for dig.

Med denne uddannelse bliver du i stand til at varetage funktioner på mellemleder- og toplederniveau i internationale virksomheder.

Uddannelsen er en engelsk, international uddannelse, udbudt af Leeds Beckett University i samarbejde med The International Business Academy (IBA) i Kolding.

Uddannelsen foregår 100% online. Det betyder, at du ikke behøver at møde op i Kolding i løbet af din uddannelse.

Fakta

 • Studiestart: 05. februar 2024 Ansøgningsfrist: 1. februar 2024
  Studiestart: 02. september 2024 Ansøgningsfrist: 26. august 2024
 • Adgangskrav: En bachelorgrad fra IBA Erhvervsakademi Kolding eller andre anerkendte institutioner. Lignende uddannelse på bachelorniveau, f.eks. Diplom, HA eller HD, eller anden sammenlignelig uddannelse på akademisk niveau Engelskfærdigheder på højt niveau.
 • Varighed: 2½-6 år
 • Økonomi: Uddannelsen koster DKK 6.000 ved indskrivning og herefter DKK 10.000 pr. fagmodul. Hovedopgaven koster DKK 9.000. Total pris er DKK 95.000.
Logo of Leeds Beckett University

Denne uddannelse udbydes i et tæt samarbejde med Leeds Beckett University (LBU). Det betyder, at du får et internationalt anerkendt eksamensbevis derfra.

LBU har næsten 200 års erfaring inden for undervisning og har udbudt online uddannelser i over 20 år.

Læs mere om Leeds Beckett University her >>

Isabel Pinar Rubio
- Mit mål med at læse en Master var at blive dygtigere rent fagligt. Samtidig ville jeg gerne bruge min nye viden i praksis. Og derfor er jeg også lykkelig for, at jeg valgte at tage uddannelsen online, samtidig med at jeg fortsatte med at arbejde på fuldtid.
Isabel Pinar Rubio
Key Account Manager og nyuddannet Master of Science in International Business
Læs hvordan Isabel skrev sin Master i lufthavne over hele verden >>
Om uddannelsen

Med en Master of Science in International Business får du stærke, internationale kompetencer og du bliver rustet til at håndtere vigtige ledelsesmæssige elementer i virksomheden. Du bliver udstyret med konkrete værktøjer og teknikker, og du får kendskab til en række teorier og metoder, du kan bruge i din virksomhed både nu og fremadrettet.

Oven i hatten får du et bredt, internationalt netværk, da dine medstuderende vil være ledere og medarbejdere fra hele verden.

Online undervisning

Med vores online koncept, har du den totale frihed og fleksibilitet.

Undervisningen foregår som en kombination af ”live” online seminarer via nettet og undervisning via vores digitale læringsplatform. Alle seminarer bliver optaget, så du aldrig er afhængig af hverken sted eller tid. Du kan følge uddannelsen, hvor end du befinder dig i verden.

Uddannelsens opbygning
 • Uddannelsen kan færdiggøres over 2½ - 6 år, afhængigt af hvor mange moduler man vælger pr semester
 • Forløbet består af 8 fagmoduler på hver ca. 12 uger samt en afsluttende hovedopgave
 • Undervisningen foregår 100% online, og der undervises og afprøves på engelsk
 • Uddannelsen svarer til 90 ECTS point.

Fag

Uddannelsens opbygning
 

Vær opmærksom på, at engelske masteruddannelser normalt indeholder mellem 60 og 100 ECTS-point. De giver dermed færre ECTS-point end en dansk kandidatgrad, som svarer til 120 ECTS-point.

Niveau

Uddannelsen er en internationalt anerkendt master uddannelse, blot tager du den som online uddannelse på deltid ved siden af dit job.

Optagelseskrav

For at blive optaget på online MSc, skal du have en af følgende baggrunde:

 • En bachelorgrad fra IBA Erhvervsakademi Kolding eller andre anerkendte institutioner
 • Lignende uddannelse på bachelorniveau, f.eks. Diplom, HA eller HD
 • Anden sammenlignelig uddannelse på akademisk niveau
 • Engelskfærdigheder på højt niveau - IELTS akademisk score på min. 6,0  eller tilsvarende.
Jobmuligheder

Med en E-MSc in International Business kan du varetage stillinger på mellemleder- og toplederniveau i internationale virksomheder. Samtidig opnår du kompetencer til at varetage marketing- og Human Resource Management funktioner.

Undervisere
 • Albert Garland Elam
  Albert Garland Elam
  Lektor
 • Finn Sander
  Finn Sander
  Lektor
 • Søren Bladt
  Søren Bladt
  Lektor
 • Jens Jørgen Nielsen
  Jens Jørgen Nielsen
  Lektor
 • Jon Ording Haug
  Jon Ording Haug
  Lektor
 • Morten Kier
  Morten Kier
  Lektor
Ivar Thordal
- Uddannelsen har været ekstremt fleksibelt. Og den fleksibilitet gør det muligt at få det til at lykkes.
Ivar Thordal
Har læst Master of Science in International Business
Læs Ivars historie >>

Ofte stillede spørgsmål (FAQs)

Hvor fleksibel er uddannelsen?

Vores uddannelser er designet med arbejdende fagfolk i tankerne og giver mulighed for fleksibilitet inden for en ramme. Du kan vælge ugedagene og tidspunkterne på dagen, hvor du vil studere, for at tilpasse det til dine andre forpligtelser. Dog skal du overholde nogle deadlines, som din underviser informerer dig om. Vores moduler har en varighed på 12 uger, og du har mulighed for at tage pauser mellem modulerne.

Koster uddannelserne noget? Eller er de gratis for EU-borgere?

Ja, det koster noget at tage uddannelsen, og det gælder for alle studerende uanset nationalitet. Desværre er der i øjeblikket ingen legater, tilskud eller rabatter tilgængelige. Uddannelsens pris er angivet i danske kroner, men kan betales elektronisk i enhver anerkendt valuta.

Er en online uddannelse lige så god, som en man tager fysisk på erhvervsakademiet?

Ja, det er den. Der er absolut ingen forskel i kvaliteten mellem online uddannelser og uddannelser med fysisk tilstedeværelse. Du kan være sikker på, at alle vores online uddannelser har samme status som dem, der tildeles studerende, der har studeret fysisk på erhvervsakademiet.

Vil der stå på mit eksamensbevis, at uddannelsen er taget online?

Nej, dit eksamensbevis vil se præcis ligesådan ud som dem, der tildeles studerende, der har studeret fysisk på erhvervsakademiet i Danmark eller universitetet i Leeds. Der vil ikke være nogen henvisning til "online" på dit eksamensbevis.

Hvordan fungerer det at læse online?

Asynkron læring betyder, at der ikke er fastsatte tidspunkter, hvor du skal være online. Du kan logge ind i dit virtuelle klasseværelse på de tidspunkter og dage i ugen, der passer dig. Dette gør det muligt for studerende i forskellige tidszoner at deltage i de asynkrone diskussionstråde, som de fleste forelæsere faciliterer. Du kan deltage i online-diskussioner, når det passer dig, og der vil blive tilbudt webinarer med jævne mellemrum, som bliver optaget på video, så de kan ses af dem, der ikke kan deltage på specifikke tidspunkter eller ønsker at se dem igen.

Konceptet for e-læring er designet på en måde, der giver dig mulighed for altid at følge med i din personlige læringsprogression.

Skal jeg bestille lærebøger?

På de fleste uddannelser skal du bestille én lærebog pr. modul. Den gennemsnitlige pris er 120 amerikanske dollars pr. bog. Yderligere e-bøger og tekster bliver stillet til rådighed uden ekstra omkostninger.

Skal jeg rejse?

Nej, ingen af vores online-uddannelser kræver, at du rejser. Al undervisning foregår online. Selv eksaminer foregår online.

Hvilken type studerende vil jeg møde på min uddannelse?

Du vil møde alle slags interessante og motiverede mennesker fra hele verden. Generelt vil du opleve, at de fleste af vores online-studerende er ambitiøse fagfolk, der tilpasser deres studier til deres arbejde og andre forpligtelser. Cirka 85% af dem vil typisk være i fuldtidsbeskæftigelse og have arbejdserfaring.

Vil min uddannelse blive anerkendt af potentielle arbejdsgivere og andre universiteter?

Mange arbejdsgivere anerkender ikke kun IBA's og Leeds Beckett University's online kvalifikationer, de sponsorerer også deres medarbejdere til at studere hos os. De ved, at vores online uddannelser har samme status og høje standarder som vores uddannelser med fysisk fremmøde. Ganske som britiske universitetsuddannelser er vores online kvalifikationer bredt anerkendt internationalt.

Hvor mange timer om ugen skal jeg studere?

I gennemsnit bruger studerende cirka 5-10 timer om ugen på deres studier på E-BA og Double Degree-uddannelserne og 10-15 timer om ugen på E-MSc- og E-MBA-uddannelserne. Du kan have brug for mere tid, især på dit første modul, mens du vænner dig til læringsplatformen, og du kan have brug for mindre tid til nogle moduler. Den tid, du skal bruge på at studere, afhænger af mange variable, herunder din tidligere akademiske erfaring, din fortrolighed med teknologi og dine engelsksproglige færdigheder.

 Nu kan du læse multimediedesigner online. Læs mere her

Ansøgning og optagelse

Denne uddannelse har både efterårs- og forårsoptag. Når du søger ind på denne uddannelse, skal du udfylde dette ansøgningsskema (Word) og sende sammen med:

 • Relevante eksamenspapirer
 • CV på engelsk 
 • Foto-ID (kopi af pas el. lign.).

Send dette som en vedhæftet fil til denne sikre mail adresse: oknj@iba.dk

Ansøgningsfristen for forårsoptaget er 1. februar.
Ansøgningsfristen for efterårsoptaget er 26. august.

Hvis du vil have mere information, så kan du bruge nedenstående kontaktformular eller kontakte Oksana Jørgensen direkte på tlf. +45 30 10 16 13 eller mail oknj@iba.dk

Mere information om Master of Science in International Business (online MSc)

Hvis du vil have mere information, eller hvis du har spørgsmål vedrørende uddannelsen eller ansøgningen, så kontakt os endelig. Udfyld nedenstående formular. Din information vil blive sendt direkte til IBA via denne sikre formular. Du vil kort tid efter modtage svar på din henvendelse.

Kontakt

 • Oksana Jørgensen
  Oksana Jørgensen
  Director of E-Learning (Bachelor and Master)
 • Keld Hvam
  Keld Hvam
  Academic Advisor and Developer (E-learning, Bachelor and Master)
 • Sanne Norman Nielsen
  Sanne Norman Nielsen
  Direktionssekretær