European Executive MBA (E-MBA)

Som leder i en virksomhed er det vigtigt at være på forkant med markedet og med de mange udefrakommende faktorer, der har indflydelse på virksomhedens succes, konkurrenceevne og position på markedet.

Nogle af de vigtigste parametre for at opnå succes for en virksomhed er strategi, økonomi, ledelse, marketing og Human Resource Management. Derfor har uddannelsen et stort fokus på de områder.

Uddannelsen er en international uddannelse, udbudt af Leeds Beckett University i samarbejde med The International Business Academy (IBA) i Kolding.

Uddannelsen foregår 100 % online. Det betyder, at du ikke behøver at møde op i Kolding i løbet af din uddannelse.

Fakta

 • Studiestart: 02. september 2024 Ansøgningsfrist: 26. august 2024
  Studiestart: 03. februar 2025 Ansøgningsfrist: 26. januar 2025
 • Adgangskrav: En bachelorgrad fra IBA Erhvervsakademi Kolding eller andre anerkendte institutioner. Lignende uddannelse på bachelorniveau, f.eks. Diplom, HA eller HD, eller anden sammenlignelig uddannelse på akademisk niveau Engelskfærdigheder på højt niveau.
 • Varighed: 2-6 år
 • Økonomi: Uddannelsen koster DKK 9.500 ved indskrivning og herefter DKK 16.000 pr. fagmodul samt DKK 19.500 for afgangsprojektet. Total pris er DKK 125.000.
Ansøg
Logo of Leeds Beckett University

Denne uddannelse udbydes i et tæt samarbejde med Leeds Beckett University (LBU). Det betyder, at du får et internationalt anerkendt eksamensbevis derfra.

LBU har næsten 200 års erfaring inden for undervisning og har udbudt online uddannelser i over 20 år.

Læs mere om Leeds Beckett University her >>

Om uddannelsen

Med en E-MBA opnår du kompetencer til at kunne arbejde med alle de vigtigste facetter i virksomheden. Du bliver udstyret med konkrete arbejdsværktøjer og du bliver klogere på en lang række teorier og metoder, du kan bruge i din virksomhed både nu og i fremtiden.

Online undervisning

Med vores online koncept, har du den totale frihed og fleksibilitet.

Undervisningen foregår som en kombination af online seminarer via nettet og undervisning via vores digitale læringsplatform. Alle seminarer bliver optaget, så du aldrig er afhængig af hverken sted eller tid. Du kan følge uddannelsen, hvor end du befinder dig i verden.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen kan færdiggøres over 2½ - 6 år, afhængigt af hvor mange moduler man vælger pr semester

 • Forløbet består af 6 fagmoduler på hver ca. 12-14 uger samt en afsluttende hovedopgave
 • Undervisningen foregår 100% online, og der undervises og afprøves på engelsk
 • Uddannelsen svarer til 90 ECTS point.

Fagmoduler

 

Et typisk forløb kunne se således ud:

Uddannelsens opbygning
 

Vær opmærksom på, at engelske masteruddannelser normalt indeholder mellem 60 og 100 ECTS-point. De giver dermed færre ECTS-point end en dansk kandidatgrad, som svarer til 120 ECTS-point.

Niveau

Uddannelsen er en internationalt anerkendt master uddannelse, blot tager du uddannelsen som online uddannelse eller blended learning på deltid ved siden af dit job

Optagelseskrav

For at blive optaget på online MBA, skal du have en af følgende baggrunde:

 • En bachelorgrad fra IBA Erhvervsakademi Kolding eller andre anerkendte institutioner
 • Lignende uddannelse på bachelorniveau, f.eks. Diplom, HA eller HD
 • Anden sammenlignelig uddannelse på akademisk niveau
 • Engelskfærdigheder på højt niveau - IELTS akademisk score på 6,0 + eller tilsvarende
 • Mindst 2-3 års erfaring på lederniveau.

Alle ansøgere tilbydes et online møde. Hvis ansøgeren ikke møder op til samtalen, vil ansøgningen ikke blive behandlet yderligere.

Relevant erhvervserfaring vil blive taget i betragtning ved vurderingen af ansøgninger.

Ansøgere som ikke opfylder alle krav, kan komme i betragtning efter uddannelseschefen skøn.

Jobmuligheder

Vil du stå forrest i køen til lederstillingerne? Med en E-MBA er du i stand til at bestride leder- og mellemlederfunktioner i en international virksomhed. Derudover vil du være godt rustet til at skabe dig en karriere inden for konsulentverdenen, marketing management, finansiering og Human Resource Management på det internationale marked.

Undervisere
 • Albert Garland Elam
  Albert Garland Elam
  Lektor
 • Henrik Baadsgaard Jensen
  Henrik Baadsgaard Jensen
  Lektor
 • Kelli Marie Terkelsen
  Kelli Marie Terkelsen
  Lektor
 • Søren Bladt
  Søren Bladt
  Lektor
 • Jens Jørgen Nielsen
  Jens Jørgen Nielsen
  Lektor
Læs mere om online uddannelser

Hvad er en online uddannelse?

Med en engelsk online uddannelse fra IBA får du bl.a. adgang til undervisningsmaterialer, forelæsninger og øvelser online. Dette giver dig fleksibilitet til at studere i dit eget tempo, når det passer dig bedst, uanset hvor du befinder dig geografisk. En online uddannelse kan være selvstændig, hvor du arbejder uafhængigt, eller det kan involvere interaktion og samarbejde mellem dig, dine medstuderende og dine undervisere gennem en virtuel platform.

 

Vores team

Vi har kørt online uddannelser på IBA siden 1996 og byder studerende fra hele verden velkommen - fra Danmark til Argentina og Australien til Canada.

Vores dedikerede team består af specialister, der sikrer, at vores studerende får en god uddannelse og en god oplevelse.

Vi sikrer, at:

 • hver online uddannelse har samme kvalitet og niveau som en uddannelse, der studeres på vores campus eller internationalt.
 • undervisnings- og læringsmaterialerne er valgt og udformet til at hjælpe dig med at lære og lykkes, mens du studerer hjemmefra.
 • den support, vi giver til online studerende, er hurtig, effektiv og nyttig.
 • vores akademiske personale er fageksperter og dedikerede til at levere gode uddannelser, der hjælper vores online studerende med at trives i deres karriere og liv.

 

Fordele ved online uddannelse

 • Vores engelske online uddannelser er en fantastisk måde at udvikle din karriere på - du kan balancere kravene fra din uddannelse med dine daglige forpligtelser, hvilket giver dig mulighed for at blive ved med at arbejde, mens du lærer.
 • Du behøver ikke at komme på campus for at deltage i forelæsninger og seminarer, så du behøver ikke bekymre dig om at flytte eller transporttid.
 • Da der ikke er nogen grænser, der begrænser vores aktiviteter, er vores engelske online uddannelser meget internationale og internationalt anerkendte.
 • Du vil have mulighed for at studere derhjemme, på et bibliotek, på en café - eller endda i bussen. Faktisk kan du få adgang til alt, hvad du har brug for til vores online uddannelser, hvis du har adgang til internettet.
 • Vores engelske online uddannelser har startdatoer to gange om året, hvilket giver dig flere valgmuligheder.
 • Enhver kvalifikation, du opnår hos os via online uddannelse, har samme værdi som en, der opnås ved at studere fysisk på campus.
 • Ud over at have adgang til både IBA's og Leeds Beckett University's biblioteker og elektroniske databaser kan du bruge andre universitetsbiblioteker, så du får fordel af læringsressourcer tæt på, hvor du bor.
 • Vores engelske online uddannelser er opdelt i moduler, der giver dig fleksibilitet og mulighed for at styre din egen læringsproces.
 • Du kan hoppe af og på "toget" når som helst.

 

Støtte under studiet

Vi lægger meget tid og energi i at sikre, at du har en god oplevelse hos os. Når du tilmelder dig, får alle online studerende adgang til online information, der præciserer, hvad der forventes af dig - og hvad du kan forvente af os.

Bare fordi du ikke studerer på campus, betyder det ikke, at du skal klare det selv - du får støtte fra dedikeret akademisk personale, mens du studerer de enkelte moduler, og vores administrative personale vil være klar til at give dig råd om alt fra akademiske spørgsmål til stress og angst.

 

Værktøjer til læring

Vores studerende på de engelske online uddannelser logger ind på et virtuelt læringsmiljø (VLE) i stedet for at deltage i forelæsninger eller seminarer personligt. VLE giver dig adgang til undervisningsmaterialer såsom videoer, e-bøger og andre dokumenter. Du bruger det også til at diskutere materialet med dine undervisere og medstuderende og til at indsende dine opgaver og modtage feedback.

Ud over VLE vil du kommunikere med os gennem vores online-webinarer og e-mails.

Der er også mulighed for at deltage i et årligt ophold på Leeds Beckett University, hvis du ønsker det.

 

Vores partnere

Vi samarbejder med specialorganisationer for at sikre, at vores engelske online uddannelser leverer de bedst mulige kvalifikationer. Vores partnere inkluderer:

 • Leeds Beckett University
 • Canvas - vi bruger i øjeblikket deres virtuelle læringsmiljø
 • Network of International Business Schools (NIBS) - vi er stolte medlemmer af denne organisation, som har akkrediteret vores programmer
 • Via LBU er vi også akkrediteret af det britiske QAA.

Få flere oplysninger om E-MBA uddannelsen ved at se dette forudindspillede webinar her:

For at kunne afspille videoer direkte her på siden, skal du acceptere marketing-cookies.

Du kan ændre dit cookie-samtykke her

Afspil i stedet videoen på YouTube (Åbner videoen på YouTube)
Donna Darthuizen og Espen Falkenhaug
I tre år har Donna Darthuizen og Espen Falkenhaug fra Amsterdam taget en MBA via e-learning på IBA Erhvervsakademi Kolding, men det var første gang, de var i byen, da de modtog deres diplom.
Donna Darthuizen og Espen Falkenhaug
Har taget en E-MBA, dimitterede januar 2020
Læs hele deres historie >>

Ofte stillede spørgsmål (FAQs)

Hvor fleksibel er uddannelsen?

Vores uddannelser er designet med arbejdende fagfolk i tankerne og giver mulighed for fleksibilitet inden for en ramme. Du kan vælge ugedagene og tidspunkterne på dagen, hvor du vil studere, for at tilpasse det til dine andre forpligtelser. Dog skal du overholde nogle deadlines, som din underviser informerer dig om. Vores moduler har en varighed på 12 uger, og du har mulighed for at tage pauser mellem modulerne.

Koster uddannelserne noget? Eller er de gratis for EU-borgere?

Ja, det koster noget at tage uddannelsen, og det gælder for alle studerende uanset nationalitet. Desværre er der i øjeblikket ingen legater, tilskud eller rabatter tilgængelige. Uddannelsens pris er angivet i danske kroner, men kan betales elektronisk i enhver anerkendt valuta.

Er en online uddannelse lige så god, som en man tager fysisk på erhvervsakademiet?

Ja, det er den. Der er absolut ingen forskel i kvaliteten mellem online uddannelser og uddannelser med fysisk tilstedeværelse. Du kan være sikker på, at alle vores online uddannelser har samme status som dem, der tildeles studerende, der har studeret fysisk på erhvervsakademiet.

Vil der stå på mit eksamensbevis, at uddannelsen er taget online?

Nej, dit eksamensbevis vil se præcis ligesådan ud som dem, der tildeles studerende, der har studeret fysisk på erhvervsakademiet i Danmark eller universitetet i Leeds. Der vil ikke være nogen henvisning til "online" på dit eksamensbevis.

Hvordan fungerer det at læse online?

Asynkron læring betyder, at der ikke er fastsatte tidspunkter, hvor du skal være online. Du kan logge ind på din virtuelle platform på de tidspunkter og dage i ugen, der passer dig. Dette gør det muligt for studerende i forskellige tidszoner at deltage i de asynkrone diskussionstråde, som de fleste forelæsere faciliterer. Du kan deltage i online-diskussioner, når det passer dig, og der vil blive tilbudt webinarer med jævne mellemrum, som bliver optaget på video, så de kan ses af dem, der ikke kan deltage på specifikke tidspunkter eller ønsker at se dem igen.

Konceptet for e-læring er designet på en måde, der giver dig mulighed for altid at følge med i din personlige læringsprogression.

Skal jeg bestille lærebøger?

På de fleste uddannelser skal du bestille én lærebog pr. modul. Den gennemsnitlige pris er 120 amerikanske dollars pr. bog. Yderligere e-bøger og tekster bliver stillet til rådighed uden ekstra omkostninger.

Skal jeg rejse?

Nej, ingen af vores online-uddannelser kræver, at du rejser. Al undervisning foregår online. Selv eksaminer foregår online.

Hvilken type studerende vil jeg møde på min uddannelse?

Du vil møde alle slags interessante og motiverede mennesker fra hele verden. Generelt vil du opleve, at de fleste af vores online-studerende er ambitiøse fagfolk, der tilpasser deres studier til deres arbejde og andre forpligtelser. Cirka 85% af dem vil typisk være i fuldtidsbeskæftigelse og have arbejdserfaring.

Vil min uddannelse blive anerkendt af potentielle arbejdsgivere og andre universiteter?

Mange arbejdsgivere anerkender ikke kun IBA's og Leeds Beckett University's online kvalifikationer, de sponsorerer også deres medarbejdere til at studere hos os. De ved, at vores online uddannelser har samme status og høje standarder som vores uddannelser med fysisk fremmøde. Ganske som britiske universitetsuddannelser er vores online kvalifikationer bredt anerkendt internationalt.

Hvor mange timer om ugen skal jeg studere?

I gennemsnit bruger studerende cirka 5-10 timer om ugen på deres studier på E-BA og Double Degree-uddannelserne og 10-15 timer om ugen på E-MSc- og E-MBA-uddannelserne. Du kan have brug for mere tid, især på dit første modul, mens du vænner dig til læringsplatformen, og du kan have brug for mindre tid til nogle moduler. Den tid, du skal bruge på at studere, afhænger af mange variable, herunder din tidligere akademiske erfaring, din fortrolighed med teknologi og dine engelsksproglige færdigheder.

Gør din virksomhed klar til en bæredygtig fremtid. Executive MBA in Sustainability. Læs mere.

Ansøgning og optagelse

Denne uddannelse har både efterårs- og forårsoptag. Når du søger ind på denne uddannelse, skal du udfylde dette ansøgningsskema (Word) og sende sammen med:

 • Relevante eksamenspapirer 
 • CV på engelsk 
 • Foto-ID (kopi af pas el. lign.).

Send dette som en vedhæftet fil til denne sikre mail adresse: oknj@iba.dk

Til sommeroptag skal ansøgere søge senest den 26. august.
Til vinteroptag skal ansøgere ansøge senest den 26. januar.

Hvis du vil have mere information, så kan du kontakte Oksana Jørgensen direkte på tlf. +45 30 10 16 13 eller mail oknj@iba.dk

Kontakt

 • Oksana Jørgensen
  Oksana Jørgensen
  Director of E-Learning (Bachelor and Master)
 • Keld Hvam
  Keld Hvam
  Academic Advisor and Developer (E-learning, Bachelor and Master)
 • Sanne Norman Nielsen
  Sanne Norman Nielsen
  Direktionssekretær
Mads Tarp Møldrup
- Mine ansatte fortjente, at jeg blev en dygtigere leder. For så kunne jeg også hjælpe med at gøre deres udvikling bedre. Det krævede efteruddannelse, så jeg blev bedre klædt på til at løse den opgave.
Mads Tarp Møldrup
Teamleder hos Siemens Gamesa
Læs hele historien her
Nu kan du læse multimediedesigner online. Læs mere her
Rachad Moubayed
- Det var på MBA-uddannelsen, at jeg for første gang hørte om begrebet ”følgere”. Altså at man som leder kan få andre til at følge sig. Det har været en kæmpe øjenåbner for mig.
Rachad Moubayed
Har studeret E-MBA, blev færdig i januar 2023
Læs hele historien her >>