– Uddan dig online med en E-BA: Bachelor in International Business (online BA)

Den store konkurrence på det internationale marked skaber en stigende efterspørgsel på medarbejdere, der kan håndtere opgaver inden for både markedsføring, økonomi og HR – helst i én og samme person.

På vores bacheloruddannelse E-BA in International Business får du alle de vigtigste værktøjer til at løse de komplekse arbejdsopgaver, der opstår, når man arbejder på tværs af landegrænser.

Fakta

 • Studiestart: 02. september 2024 Ansøgningsfrist: 26. august 2024
  Studiestart: 03. februar 2025 Ansøgningsfrist: 26. januar 2025
 • Adgangskrav: Erhvervsakademiuddannelse fra IBA Erhvervsakademi Kolding eller andre anerkendte institutioner eller anden sammenlignelig uddannelse på akademisk niveau. Derudover skal du også have engelskfærdigheder svarende til B-niveau som minimum.
 • Varighed: 1,5 - 6 år
 • Økonomi: Uddannelsen koster DKK 8.000 ved indskrivning og herefter DKK 5.500 pr. fagmodul (8 stk) samt DKK 13.000 for afgangsprojektet.
Ansøg
Leeds Beckett University Logo

Denne uddannelse udbydes i et tæt samarbejde med Leeds Beckett University (LBU). Det betyder, at du får et internationalt anerkendt eksamensbevis derfra.

LBU har næsten 200 års erfaring inden for undervisning og har udbudt online uddannelser i over 20 år.

Læs mere om Leeds Beckett University her >>

Om uddannelsen

Med denne E-BA får du desuden indblik i konkrete teknikker og metoder inden for bl.a. økonomistyring, interkulturel kommunikation og human resource management, så du sikkert og professionelt kan bevare overblikket i løsningen af arbejdsopgaverne.

Uddannelsen er en engelsk uddannelse, udbudt af Leeds Beckett University i samarbejde med The International Business Academy (IBA) i Kolding. Uddannelsen foregår 100% online og du kan derfor tage uddannelsen hvor som helst i verden. Da den er internationalt anerkendt, er uddannelsen desuden adgangsgivende til universiteter i hele verden. 

Uddannelsens opbygning
 • Uddannelsen kan færdiggøres over 1½ til 6 år, afhængigt af hvor mange moduler man vælger pr semester.
 • Forløbet består af 8 fagmoduler, samt et afsluttende BA-projekt
 • Uddannelsen svarer til det sidste år på en almindelig bacheloruddannelse.
 • Undervisningen foregår 100% online, og der undervises og afprøves på engelsk
 • Uddannelsen svarer til 60 ECTS point

Et typisk forløb kunne se således ud:

 

Fag

Total 120 CATS (60 ECTS)

Niveau

Uddannelsen er en top-up til en bachelorgrad, dvs. den svarer til det tredje år på en fuldtidsbachelor, men tages som online uddannelse ved siden af dit job.

Optagelseskrav

For at blive optaget på E-BA, skal du have en af følgende baggrunde:

 • Erhvervsakademiuddannelse fra IBA Erhvervsakademi Kolding eller andre anerkendte institutioner
 • Anden sammenlignelig uddannelse på akademisk niveau
 • Derudover skal du også have engelskfærdigheder svarende til B-niveau som minimum.

Alle ansøgere tilbydes et online møde. Hvis ansøgeren ikke møder op til samtalen, vil ansøgningen ikke blive behandlet yderligere.

Relevant erhvervserfaring vil blive taget i betragtning ved vurderingen af ansøgninger.

Ansøgere som ikke opfylder alle krav, kan komme i betragtning efter uddannelseschefen skøn.

Jobmuligheder

Med en Bachelor (Honours) in International Business bliver du godt rustet til en bred vifte af stillinger i såvel nationale som internationale virksomheder. Du opnår vigtige kompetencer, der styrker dig på din vej mod en karriere inden for bl.a. marketing, finansiering eller Human Resource Management på det globale marked.

Du kan også bruge denne E-BA som et springbræt til en af vores uddannelser på master-niveau. 

Undervisere
 • Albert Garland Elam
  Albert Garland Elam
  Lektor
 • Jens Jørgen Nielsen
  Jens Jørgen Nielsen
  Lektor
 • Kelli Marie Terkelsen
  Kelli Marie Terkelsen
  Lektor
 • Morten Kier
  Morten Kier
  Studievejleder - nuværende studerende (trivsel)
 • Søren Bladt
  Søren Bladt
  Lektor
Stine Bloch Jensen
- Det er ikke alle, der er lige egnede til at sidde stille på en skolebænk. Men det er lykkedes, fordi jeg fandt en måde at studere på, der passer ind i mine rammer
Stine Bloch Jensen
Har afsluttet en bachelor i International Business hos IBA
Læs om Stine her ->>

Ofte stillede spørgsmål (FAQs)

Hvor fleksibel er uddannelsen?

Vores uddannelser er designet med arbejdende fagfolk i tankerne og giver mulighed for fleksibilitet inden for en ramme. Du kan vælge ugedagene og tidspunkterne på dagen, hvor du vil studere, for at tilpasse det til dine andre forpligtelser. Dog skal du overholde nogle deadlines, som din underviser informerer dig om. Vores moduler har en varighed på 12 uger, og du har mulighed for at tage pauser mellem modulerne.

Koster uddannelserne noget? Eller er de gratis for EU-borgere?

Ja, det koster noget at tage uddannelsen, og det gælder for alle studerende uanset nationalitet. Desværre er der i øjeblikket ingen legater, tilskud eller rabatter tilgængelige. Uddannelsens pris er angivet i danske kroner, men kan betales elektronisk i enhver anerkendt valuta.

Er en online uddannelse lige så god, som en man tager fysisk på erhvervsakademiet?

Ja, det er den. Der er absolut ingen forskel i kvaliteten mellem online uddannelser og uddannelser med fysisk tilstedeværelse. Du kan være sikker på, at alle vores online uddannelser har samme status som dem, der tildeles studerende, der har studeret fysisk på erhvervsakademiet.

Vil der stå på mit eksamensbevis, at uddannelsen er taget online?

Nej, dit eksamensbevis vil se præcis ligesådan ud som dem, der tildeles studerende, der har studeret fysisk på erhvervsakademiet i Danmark eller universitetet i Leeds. Der vil ikke være nogen henvisning til "online" på dit eksamensbevis.

Hvordan fungerer det at læse online?

Asynkron læring betyder, at der ikke er fastsatte tidspunkter, hvor du skal være online. Du kan logge ind på din virtuelle platform på de tidspunkter og dage i ugen, der passer dig. Dette gør det muligt for studerende i forskellige tidszoner at deltage i de asynkrone diskussionstråde, som de fleste forelæsere faciliterer. Du kan deltage i online-diskussioner, når det passer dig, og der vil blive tilbudt webinarer med jævne mellemrum, som bliver optaget på video, så de kan ses af dem, der ikke kan deltage på specifikke tidspunkter eller ønsker at se dem igen.

Konceptet for e-læring er designet på en måde, der giver dig mulighed for altid at følge med i din personlige læringsprogression.

Skal jeg bestille lærebøger?

På de fleste uddannelser skal du bestille én lærebog pr. modul. Den gennemsnitlige pris er 120 amerikanske dollars pr. bog. Yderligere e-bøger og tekster bliver stillet til rådighed uden ekstra omkostninger.

Skal jeg rejse?

Nej, ingen af vores online-uddannelser kræver, at du rejser. Al undervisning foregår online. Selv eksaminer foregår online.

Hvilken type studerende vil jeg møde på min uddannelse?

Du vil møde alle slags interessante og motiverede mennesker fra hele verden. Generelt vil du opleve, at de fleste af vores online-studerende er ambitiøse fagfolk, der tilpasser deres studier til deres arbejde og andre forpligtelser. Cirka 85% af dem vil typisk være i fuldtidsbeskæftigelse og have arbejdserfaring.

Vil min uddannelse blive anerkendt af potentielle arbejdsgivere og andre universiteter?

Mange arbejdsgivere anerkender ikke kun IBA's og Leeds Beckett University's online kvalifikationer, de sponsorerer også deres medarbejdere til at studere hos os. De ved, at vores online uddannelser har samme status og høje standarder som vores uddannelser med fysisk fremmøde. Ganske som britiske universitetsuddannelser er vores online kvalifikationer bredt anerkendt internationalt.

Hvor mange timer om ugen skal jeg studere?

I gennemsnit bruger studerende cirka 5-10 timer om ugen på deres studier på E-BA og Double Degree-uddannelserne og 10-15 timer om ugen på E-MSc- og E-MBA-uddannelserne. Du kan have brug for mere tid, især på dit første modul, mens du vænner dig til læringsplatformen, og du kan have brug for mindre tid til nogle moduler. Den tid, du skal bruge på at studere, afhænger af mange variable, herunder din tidligere akademiske erfaring, din fortrolighed med teknologi og dine engelsksproglige færdigheder.

 Nu kan du læse multimediedesigner online. Læs mere her

Ansøgning og optagelse

Du kan søge optag på uddannelsen til sommer- eller vinteroptag.

Alle ansøgninger skal ske online med skemaet her.

Alle ansøgere skal betale et ansøgningsgebyr, før deres ansøgning kan behandles af IBA. Læs mere om ansøgningsgebyret her.

Sammen med din ansøgning skal følgende dokumentation uploades:

 • Relevante eksamenspapirer 
 • CV på engelsk 
 • Foto-ID (kopi af pas el. lign.).
 • Kvittering for betaling af ansøgningsgebyret.

Al nødvendig dokumentation skal være i systemet inden den givne frist:

Til sommeroptag skal ansøgere søge senest den 26. august.
Til vinteroptag skal ansøgere ansøge senest den 26. januar.

Hvis du vil have mere information, så kan du bruge nedenstående kontaktformular eller kontakte Oksana Jørgensen direkte på tlf. +45 30 10 16 13 eller mail oknj@iba.dk

Mere information om Bachelor in International Business (E-BA)

Hvis du vil have mere information, eller hvis du har spørgsmål vedrørende uddannelsen eller ansøgningen, så kontakt os endelig. Udfyld nedenstående formular. Din information vil blive sendt direkte til IBA via denne sikre formular. Du vil kort tid efter modtage svar på din henvendelse.

Mathias Kallan
- Jeg kunne bygge viden op, uden at jeg gik i stå midt i karrieren. Det var en perfekt kombination for mig. Og da uddannelsen er online, kunne jeg planlægge studierne, når det passede mig bedst.
Mathias Kallan
Har taget en online-uddannelse som Bachelor i International Business hos IBA
Læs mere her ->>

Kontakt

 • Sanne Norman Nielsen
  Sanne Norman Nielsen
  Direktionssekretær
 • Oksana Jørgensen
  Oksana Jørgensen
  Director of E-Learning (Bachelor and Master)
Ny online uddannelse: Executive MBA in Sustainabiity. Læs mere her.