Samarbejde med Leeds Beckett University

IBAs online uddannelser udbydes i et tæt samarbejde med Leeds Beckett University (LBU). Det betyder, at du får et internationalt anerkendt eksamensbevis derfra.

Leeds Beckett University er i den seneste Research Excellence Framework (REF) blevet anerkendt som ”world leading” og ”internationally excellent” i næsten alle akademiske dicipliner.

LBU har over 30.000 studerende og derudover næsten 200 års erfaring inden for undervisning og har udbudt online uddannelser i over 20 år.

Læs mere om Leeds Beckett University her >>

Donna Darthuizen og Espen Falkenhaug
I tre år har Donna Darthuizen og Espen Falkenhaug fra Amsterdam taget en MBA via e-learning på IBA Erhvervsakademi Kolding, men det var første gang, de var i byen, da de modtog deres diplom.
Donna Darthuizen og Espen Falkenhaug
Har taget en E-MBA, dimitterede januar 2020
Læs hele deres historie >>

European Executive MBA (E-MBA)

Som leder i en virksomhed er det afgørende at være proaktiv og holde sig ajour med markedet samt de mange eksterne faktorer, der påvirker virksomhedens succes, konkurrenceevne og position på markedet.

Nogle af de primære nøgleområder for at opnå virksomhedssucces inkluderer strategi, økonomi, ledelse, marketing og human resource management. Derfor har denne uddannelse et betydeligt fokus på disse områder.

Hvis du allerede har praktisk erfaring inden for ledelsesmæssige opgaver, er en e-MBA det rigtige valg for dig. Her får du mulighed for at reflektere over og arbejde videre ud fra din erhvervserfaring, så du kan benytte din samlede viden inden for teori og praksis til at bevæge dig højere op ad karrierestigen. e-MBA er en mere praktisk uddannelse end e-MSc.

Master of Science in International Business (E-MSc)

Er du interesseret i en lederuddannelse, der lægger vægt på et stærkt og tydeligt internationalt perspektiv? Hvis det er tilfældet, kan Master of Science in International Business være den ideelle mulighed for dig.

Gennem denne uddannelse vil du opnå evnerne til at bestride stillinger på mellemledelses- og topchefniveau i globale virksomheder.

Hvis du er forholdsvis ny i branchen eller først vil til at specialisere dig inden for international handel, er e-MSc det oplagte valg for dig. Her bliver du klogere på den verden, du er på vej ind i, samtidig med at du får udviklet dine forretningsevner og får øjnene op for alle dine kommende jobmuligheder. e-MSc giver dig et teoretisk niveau, der er lidt højere end e-MBA.

Executive MBA in Sustainability (online)

I takt med at verden konstant udvikler sig, er det afgørende for virksomheder at tilpasse sig for at kunne overleve. Det er ikke længere tilstrækkeligt blot at fokusere på økonomisk overskud; virksomheder skal nu vise en tydelig forpligtelse til bæredygtighed. Bæredygtige praksisser har ikke kun en positiv effekt på miljøet, men giver også betydelige langsigtede fordele for virksomhederne.

Morten Bjørn Hansen
- Business Kolding ser meget positivt på en ny international MBA-uddannelse, som har fokus på bæredygtighed. Det er kompetencer som der er en stigende efterspørgsel efter, og uddannelsen er fleksibelt tilrettelagt, så den kan appellere til dem, der har fuld gang i karrieren samtidigt.
Morten Bjørn Hansen
CEO, Business Kolding

Online uddannelse

Vores masteruddannelser tages som en 100% online uddannelse.

Med en online uddannelse har du den totale frihed og fleksibilitet. Undervisningen foregår som en kombination af ”live” online seminarer via nettet og undervisning via vores digitale læringsplatform. Alle seminarer bliver optaget, så du aldrig er afhængig af hverken sted eller tid. Du kan følge uddannelsen, hvor end du befinder dig i verden.

Undervisningen foregår udelukkende på engelsk. Derfor får du også et bredt, internationalt netværk igennem dine mange medstuderende, der er ledere og medarbejdere fra hele verden.

Optagelseskrav

For at blive optaget på en af vores online master uddannelser, skal du have én af følgende baggrunde:

  • En bachelorgrad fra IBA Erhvervsakademi Kolding eller andre anerkendte institutioner
  • Lignende uddannelse på bachelorniveau, f.eks. Diplom, HA eller HD
  • Anden sammenlignelig uddannelse på akademisk niveau
  • Engelskfærdigheder på højt niveau - IELTS akademisk score på 6,0 + eller tilsvarende.
Gør din virksomhed klar til en bæredygtig fremtid. Executive MBA in Sustainability. Læs mere.

Kontakt

  • Oksana Jørgensen
    Oksana Jørgensen
    Director of E-Learning (Bachelor and Master)
Rachad Moubayed
- Det var på MBA-uddannelsen, at jeg for første gang hørte om begrebet ”følgere”. Altså at man som leder kan få andre til at følge sig. Det har været en kæmpe øjenåbner for mig.
Rachad Moubayed
Har studeret E-MBA, blev færdig i januar 2023
Læs hele historien her >>
Ny online uddannelse: Executive MBA in Sustainabiity. Læs mere her.