Donna Darthuizen og Espen Falkenberg
I tre år har Donna Darthuizen og Espen Falkenberg fra Amsterdam taget en MBA via e-learning på IBA Erhvervsakademi Kolding, men det var første gang, de var i byen, da de modtog deres diplom.
Donna Darthuizen og Espen Falkenberg
Har taget en E-MBA, dimitterede januar 2020
Læs hele deres historie >>

European Executive MBA (e-MBA)

Du lærer vigtige teknikker og metoder i generel ledelse med fokus på strategi, økonomi, marketing og HRM.

Master of Science in International Business (e-MSc)

Du får stærke kompetencer i international handel, salg og ledelse. Uddannelsen er en internationalt anerkendt master uddannelse i Danmark.

Hvilken masteruddannelse skal du vælge:

e-MSc eller e-MBA?

Hvis du er forholdsvis ny i branchen eller først vil til at specialisere dig inden for international handel, er e-MSc det oplagte valg for dig. Her bliver du klogere på den verden, du er på vej ind i, samtidig med at du får udviklet dine forretningsevner og får øjnene op for alle dine kommende jobmuligheder. e-MSc giver dig et teoretisk niveau, der er lidt højere end e-MBA.

Hvis du allerede har praktisk erfaring inden for ledelsesmæssige opgaver, er en e-MBA det rigtige valg for dig. Her får du mulighed for at reflektere over og arbejde videre ud fra din erhvervserfaring, så du kan benytte din samlede viden inden for teori og praksis til at bevæge dig højere op ad karrierestigen. e-MBA er en mere praktisk uddannelse end e-MSc.

Et billede af IBA repræsentanter sammen med repræsentanter fra Leeds Beckett University.

IBA har indledt et nyt samarbejde med Leeds Beckett University, som i december 2017 var på besøg på IBA i Kolding. Fra venstre ses Becky Baldaro Booth (Quality Assurance Manager) rektor Niels Egelund, lektor Morten Kier, Jeanne Keay (Pro Vice Chancellor Global Engagement), Keld Hvam (director of E-Learning and E-Didactics) studiesekretær Sanne Norman Nielsen og Jon James (Head of Subject).

Online uddannelse

Vores to masteruddannelser e-MBA og e-MSc tages som en 100% online uddannelse.

Med en online uddannelse har du den totale frihed og fleksibilitet. Undervisningen foregår som en kombination af ”live” online seminarer via nettet og undervisning via vores digitale læringsplatform. Alle seminarer bliver optaget, så du aldrig er afhængig af hverken sted eller tid. Du kan følge uddannelsen, hvor end du befinder dig i verden.

Undervisningen foregår udelukkende på engelsk. Derfor får du også et bredt, internationalt netværk igennem dine mange medstuderende, der er ledere og medarbejdere fra hele verden.

Optagelseskrav

For at blive optaget på e-MSc eller e-MBA, skal du have én af følgende baggrunde:

  • En bachelorgrad fra IBA Erhvervsakademi Kolding eller andre anerkendte institutioner
  • Lignende uddannelse på bachelorniveau, f.eks. Diplom, HA eller HD
  • Anden sammenlignelig uddannelse på akademisk niveau
  • Engelskfærdigheder på højt niveau - IELTS akademisk score på 6,0 + eller tilsvarende.

Kontaktpersoner

  • Keld Hvam
    Keld Hvam
    Director of E-Learning and E-Didactics
Anja Muus
- Ved at danne netværk med studerende fra hele verden fik jeg interessante informationer om, hvordan virksomhederne agerede ude i verden. Ret hurtigt lærte vi jo hinanden at kende i studiegruppen.
Anja Muus
Nu projektleder med fokus på forretningsudvikling hos Fleggaard Leasing
Master of Science in International Business
Anja har taget sin mastergrad online på IBA