Executive MBA in Sustainability (online)

IBA er glad for at kunne meddele den forventede lancering af vores nye Executive MBA in Sustainability uddannelse i september 2023. Uddannelsen vil ruste ledere med de færdigheder og den viden, der kræves for at klare sig i et internationalt og bæredygtigt forretningsmiljø.

Da verden fortsætter med at udvikle sig i et hurtigt tempo, må virksomheder tilpasse sig for at overleve. Det er ikke længere nok at fokusere udelukkende på overskud; virksomheder skal nu demonstrere en klar forpligtelse til bæredygtighed. Bæredygtige praksisser gavner ikke kun miljøet, men giver også betydelige langsigtede fordele for virksomheder.

For at blive en succesfuld international forretningsleder er det afgørende at forstå og mestre bæredygtige forretningspraksisser. Det er derfor, vi er begejstrede for at tilbyde IBA's nye Executive MBA in Sustainability, hvor du vil opnå ekspertise og erfaring, du har brug for at lykkes i feltet. Tilmeld dig nu og tag det første skridt mod en bæredygtig fremtid for dig selv og din virksomhed.

Fakta

 • Studiestart: 04. september 2023 Ansøgningsfrist: 1. september 2023
 • Adgangskrav: En bachelorgrad fra IBA Erhvervsakademi Kolding eller andre anerkendte institutioner. Lignende uddannelse på bachelorniveau, f.eks. Diplom, HA eller HD, eller anden sammenlignelig uddannelse på akademisk niveau Engelskfærdigheder på højt niveau.
 • Varighed: 2-6 år
 • Økonomi: Uddannelsen koster DKK 9.500 ved indskrivning og herefter DKK 16.000 pr. fagmodul samt DKK 19.500 for afgangsprojektet. Total pris er DKK 125.000.
Ansøg
Morten Bjørn Hansen
- Business Kolding ser meget positivt på en ny international MBA-uddannelse, som har fokus på bæredygtighed. Det er kompetencer som der er en stigende efterspørgsel efter, og uddannelsen er fleksibelt tilrettelagt, så den kan appellere til dem, der har fuld gang i karrieren samtidigt.
Morten Bjørn Hansen
CEO, Business Kolding
Om uddannelsen

Executive MBA in Sustainability er en uddannelse, som tilbydes af Leeds Beckett University (LBU) i Storbritannien og IBA i Danmark.

Uddannelsen foregår 100% online. Det betyder, at du ikke behøver at møde op i Kolding i løbet af din uddannelse.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen består af 6 fagmoduler og en afsluttende hovedopgave.

 1. Sustainability – challenges and opportunities
 2. Circular Economy in a sustainable organization
 3. Change Management
 4. Innovation for Sustainability
 5. The Psychology of Sustainability
 6. Critical Management Inquiry
 7. Hovedopgave
Online uddannelse

Med vores online koncept, har du den totale frihed og fleksibilitet.

Undervisningen foregår som en kombination af ”live” online seminarer via nettet og undervisning via vores digitale læringsplatform. Alle seminarer bliver optaget, så du aldrig er afhængig af hverken sted eller tid. Du kan følge uddannelsen, hvor end du befinder dig i verden.

Niveau

Uddannelsen er en internationalt anerkendt master uddannelse, blot tager du den som online uddannelse på deltid ved siden af dit job.

Optagelseskrav

For at blive optaget på denne uddannelse, skal du have en af følgende baggrunde:

 • En bachelorgrad fra IBA Erhvervsakademi Kolding eller andre anerkendte institutioner
 • Lignende uddannelse på bachelorniveau, f.eks. Diplom, HA eller HD
 • Anden sammenlignelig uddannelse på akademisk niveau
 • Engelskfærdigheder på højt niveau - IELTS akademisk score på min. 6,0  eller tilsvarende.
Henrik Bielefeldt
- Mange virksomheder i Danmark er allerede drevet bæredygtigt på rigtig mange områder. Derfor har vi brug for lederne, som kan beskrive, hvad virksomheden gør for at være økonomisk, social og miljømæssig bæredygtig. At lave den beskrivelse kræver både viden, indsigt og uddannelse.
Henrik Bielefeldt
Projektudviklingschef hos rådgivningsvirksomheden Sustain
Læs hele historien her >>

Ansøgning og optagelse

Denne uddannelse har både efterårs- og forårsoptag. Når du søger ind på denne uddannelse, skal du udfylde dette ansøgningsskema (Kommer snart) og sende sammen med:

 • Relevante eksamenspapirer
 • CV på engelsk 
 • Foto-ID (kopi af pas el. lign.).

Send dette som en vedhæftet fil til denne sikre mail adresse: oknj@iba.dk

Ansøgningsfristen for forårsoptaget er 1. februar.
Ansøgningsfristen for efterårsoptaget er 1. september.

Hvis du vil have mere information, så kan du bruge nedenstående kontaktformular eller kontakte Oksana Jørgensen direkte på tlf. +45 30 10 16 13 eller mail oknj@iba.dk

Mere information om Executive MBA in Sustainability.

Hvis du vil have mere information, eller hvis du har spørgsmål vedrørende uddannelsen eller ansøgningen, så kontakt os endelig. Udfyld nedenstående formular. Din information vil blive sendt direkte til IBA via denne sikre formular. Du vil kort tid efter modtage svar på din henvendelse.

Leeds Beckett University

IBAs online uddannelser udbydes i et tæt samarbejde med Leeds Beckett University (LBU). Det betyder, at du får et internationalt anerkendt eksamensbevis derfra.

Leeds Beckett University er i den seneste Research Excellence Framework (REF) blevet anerkendt som ”world leading” og ”internationally excellent” i næsten alle akademiske dicipliner.

LBU har over 30.000 studerende og derudover næsten 200 års erfaring inden for undervisning og har udbudt online uddannelser i over 20 år.

Læs mere om Leeds Beckett University her >>

Kontakt

 • Oksana Jørgensen
  Oksana Jørgensen
  Director of E-Learning (Bachelor and Master)
 • Keld Hvam
  Keld Hvam
  Academic Advisor and Developer (E-learning, Bachelor and Master)
Alis Sindbjerg Hinrichsen
- Når det gælder grøn omstilling, skal alle virksomheder i god tid spørge sig selv: ”Hvis vi skal i en mere positiv retning, hvad er det så, vi skal sætte i gang?” Og for at svare på det spørgsmål, skal man træne nogle kompetencer ind i virksomheden, så man evner at tænke i grøn innovation.
Alis Sindbjerg Hinrichsen
Senior Transformation Manager hos Lego og underviser i Bæredygtige forretningsmodeller på IBA