Executive MBA in Sustainability (online)

Uddannelsen vil ruste ledere med de færdigheder og den viden, der kræves for at klare sig i et internationalt og bæredygtigt forretningsmiljø.

Da verden fortsætter med at udvikle sig i et hurtigt tempo, må virksomheder tilpasse sig for at overleve. Det er ikke længere nok at fokusere udelukkende på overskud; virksomheder skal nu demonstrere en klar forpligtelse til bæredygtighed. Bæredygtige praksisser gavner ikke kun miljøet, men giver også betydelige langsigtede fordele for virksomheder.

For at blive en succesfuld international forretningsleder er det afgørende at forstå og mestre bæredygtige forretningspraksisser. Det er derfor, vi er begejstrede for at tilbyde IBA's nye Executive MBA in Sustainability, hvor du vil opnå ekspertise og erfaring, du har brug for at lykkes i feltet. Tilmeld dig nu og tag det første skridt mod en bæredygtig fremtid for dig selv og din virksomhed.

Fakta

 • Studiestart: 05. februar 2024 Ansøgningsfrist: 5. februar 2024
  Studiestart: 02. september 2024 Ansøgningsfrist: 26. august 2024
 • Adgangskrav: En bachelorgrad fra IBA Erhvervsakademi Kolding eller andre anerkendte institutioner. Lignende uddannelse på bachelorniveau, f.eks. Diplom, HA eller HD, eller anden sammenlignelig uddannelse på akademisk niveau Engelskfærdigheder på højt niveau.
 • Varighed: 2-6 år
 • Økonomi: Uddannelsen koster DKK 9.500 ved indskrivning og herefter DKK 16.000 pr. fagmodul samt DKK 19.500 for afgangsprojektet. Total pris er DKK 125.000.
Ansøg
Leeds Beckett University Logo

Denne uddannelse udbydes i et tæt samarbejde med Leeds Beckett University (LBU). Det betyder, at du får et internationalt anerkendt eksamensbevis derfra.

LBU har næsten 200 års erfaring inden for undervisning og har udbudt online uddannelser i over 20 år.

Læs mere om Leeds Beckett University her >>

Morten Bjørn Hansen
- Business Kolding ser meget positivt på en ny international MBA-uddannelse, som har fokus på bæredygtighed. Det er kompetencer som der er en stigende efterspørgsel efter, og uddannelsen er fleksibelt tilrettelagt, så den kan appellere til dem, der har fuld gang i karrieren samtidigt.
Morten Bjørn Hansen
CEO, Business Kolding
Om uddannelsen

Executive MBA in Sustainability er en uddannelse, som tilbydes af Leeds Beckett University (LBU) i Storbritannien og IBA i Danmark.

Uddannelsen foregår 100% online. Det betyder, at du ikke behøver at møde op i Kolding i løbet af din uddannelse.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen består af 6 fagmoduler og en afsluttende hovedopgave.

 1. Sustainability – challenges and opportunities - 20 CATS (10 ECTS)
   
 2. Circular Economy in a sustainable organization - 20 CATS (10 ECTS)
   
 3. Change Management - 20 CATS (10 ECTS)
   
 4. Innovation for Sustainability - 20 CATS (10 ECTS)
   
 5. The Psychology of Sustainability - 20 CATS (10 ECTS)
   
 6. Critical Management Inquiry - 20 CATS (10 ECTS)
   
 7. Hovedopgave - 60 CATS (30 ECTS)

   

Proposed progression
Online uddannelse

Med vores online koncept, har du den totale frihed og fleksibilitet.

Undervisningen foregår som en kombination af ”live” online seminarer via nettet og undervisning via vores digitale læringsplatform. Alle seminarer bliver optaget, så du aldrig er afhængig af hverken sted eller tid. Du kan følge uddannelsen, hvor end du befinder dig i verden.

Niveau

Uddannelsen er en internationalt anerkendt master uddannelse, blot tager du den som online uddannelse på deltid ved siden af dit job.

Undervisere
 • Kelli Marie Terkelsen
  Kelli Marie Terkelsen
  Lektor
 • Morten Kier
  Morten Kier
  Lektor
 • Nikolaj Svensson
  Nikolaj Svensson
  Lektor
 • Søren Bladt
  Søren Bladt
  Lektor
Optagelseskrav

For at blive optaget på denne uddannelse, skal du have en af følgende baggrunde:

 • En bachelorgrad fra IBA Erhvervsakademi Kolding eller andre anerkendte institutioner
 • Lignende uddannelse på bachelorniveau, f.eks. Diplom, HA eller HD
 • Anden sammenlignelig uddannelse på akademisk niveau
 • Engelskfærdigheder på højt niveau - IELTS akademisk score på min. 6,0  eller tilsvarende.

Bemærk venligst, at du også skal have mindst 2 års ledelseserfaring for at blive optaget.

Læs mere om online uddannelser

Hvad er en online uddannelse?

Med en engelsk online uddannelse fra IBA får du bl.a. adgang til undervisningsmaterialer, forelæsninger og øvelser online. Dette giver dig fleksibilitet til at studere i dit eget tempo, når det passer dig bedst, uanset hvor du befinder dig geografisk. En online uddannelse kan være selvstændig, hvor du arbejder uafhængigt, eller det kan involvere interaktion og samarbejde mellem dig, dine medstuderende og dine undervisere gennem en virtuel platform.

 

Vores team

Vi har kørt online uddannelser på IBA siden 1996 og byder studerende fra hele verden velkommen - fra Danmark til Argentina og Australien til Canada.

Vores dedikerede team består af specialister, der sikrer, at vores studerende får en god uddannelse og en god oplevelse.

Vi sikrer, at:

 • hver online uddannelse har samme kvalitet og niveau som en uddannelse, der studeres på vores campus eller internationalt.
 • undervisnings- og læringsmaterialerne er valgt og udformet til at hjælpe dig med at lære og lykkes, mens du studerer hjemmefra.
 • den support, vi giver til online studerende, er hurtig, effektiv og nyttig.
 • vores akademiske personale er fageksperter og dedikerede til at levere gode uddannelser, der hjælper vores online studerende med at trives i deres karriere og liv.

 

Fordele ved online uddannelse

 • Vores engelske online uddannelser er en fantastisk måde at udvikle din karriere på - du kan balancere kravene fra din uddannelse med dine daglige forpligtelser, hvilket giver dig mulighed for at blive ved med at arbejde, mens du lærer.
 • Du behøver ikke at komme på campus for at deltage i forelæsninger og seminarer, så du behøver ikke bekymre dig om at flytte eller transporttid.
 • Da der ikke er nogen grænser, der begrænser vores aktiviteter, er vores engelske online uddannelser meget internationale og internationalt anerkendte.
 • Du vil have mulighed for at studere derhjemme, på et bibliotek, på en café - eller endda i bussen. Faktisk kan du få adgang til alt, hvad du har brug for til vores online uddannelser, hvis du har adgang til internettet.
 • Vores engelske online uddannelser har startdatoer to gange om året, hvilket giver dig flere valgmuligheder.
 • Enhver kvalifikation, du opnår hos os via online uddannelse, har samme værdi som en, der opnås ved at studere fysisk på campus.
 • Ud over at have adgang til både IBA's og Leeds Beckett University's biblioteker og elektroniske databaser kan du bruge andre universitetsbiblioteker, så du får fordel af læringsressourcer tæt på, hvor du bor.
 • Vores engelske online uddannelser er opdelt i moduler, der giver dig fleksibilitet og mulighed for at styre din egen læringsproces.
 • Du kan hoppe af og på "toget" når som helst.

 

Støtte under studiet

Vi lægger meget tid og energi i at sikre, at du har en god oplevelse hos os. Når du tilmelder dig, får alle online studerende adgang til online information, der præciserer, hvad der forventes af dig - og hvad du kan forvente af os.

Bare fordi du ikke studerer på campus, betyder det ikke, at du skal klare det selv - du får støtte fra dedikeret akademisk personale, mens du studerer de enkelte moduler, og vores administrative personale vil være klar til at give dig råd om alt fra akademiske spørgsmål til stress og angst.

 

Værktøjer til læring

Vores studerende på de engelske online uddannelser logger ind på et virtuelt læringsmiljø (VLE) i stedet for at deltage i forelæsninger eller seminarer personligt. VLE giver dig adgang til undervisningsmaterialer såsom videoer, e-bøger og andre dokumenter. Du bruger det også til at diskutere materialet med dine undervisere og medstuderende og til at indsende dine opgaver og modtage feedback.

Ud over VLE vil du kommunikere med os gennem vores online-webinarer og e-mails.

Der er også mulighed for at deltage i et årligt ophold på Leeds Beckett University, hvis du ønsker det.

 

Vores partnere

Vi samarbejder med specialorganisationer for at sikre, at vores engelske online uddannelser leverer de bedst mulige kvalifikationer. Vores partnere inkluderer:

 • Leeds Beckett University
 • Canvas - vi bruger i øjeblikket deres virtuelle læringsmiljø
 • Network of International Business Schools (NIBS) - vi er stolte medlemmer af denne organisation, som har akkrediteret vores programmer
 • Via LBU er vi også akkrediteret af det britiske QAA.
Henrik Bielefeldt
- Mange virksomheder i Danmark er allerede drevet bæredygtigt på rigtig mange områder. Derfor har vi brug for lederne, som kan beskrive, hvad virksomheden gør for at være økonomisk, social og miljømæssig bæredygtig. At lave den beskrivelse kræver både viden, indsigt og uddannelse.
Henrik Bielefeldt
Projektudviklingschef hos rådgivningsvirksomheden Sustain
Læs hele historien her >>

Ofte stillede spørgsmål (FAQs)

Hvor fleksibel er uddannelsen?

Vores uddannelser er designet med arbejdende fagfolk i tankerne og giver mulighed for fleksibilitet inden for en ramme. Du kan vælge ugedagene og tidspunkterne på dagen, hvor du vil studere, for at tilpasse det til dine andre forpligtelser. Dog skal du overholde nogle deadlines, som din underviser informerer dig om. Vores moduler har en varighed på 12 uger, og du har mulighed for at tage pauser mellem modulerne.

Koster uddannelserne noget? Eller er de gratis for EU-borgere?

Ja, det koster noget at tage uddannelsen, og det gælder for alle studerende uanset nationalitet. Desværre er der i øjeblikket ingen legater, tilskud eller rabatter tilgængelige. Uddannelsens pris er angivet i danske kroner, men kan betales elektronisk i enhver anerkendt valuta.

Er en online uddannelse lige så god, som en man tager fysisk på erhvervsakademiet?

Ja, det er den. Der er absolut ingen forskel i kvaliteten mellem online uddannelser og uddannelser med fysisk tilstedeværelse. Du kan være sikker på, at alle vores online uddannelser har samme status som dem, der tildeles studerende, der har studeret fysisk på erhvervsakademiet.

Vil der stå på mit eksamensbevis, at uddannelsen er taget online?

Nej, dit eksamensbevis vil se præcis ligesådan ud som dem, der tildeles studerende, der har studeret fysisk på erhvervsakademiet i Danmark eller universitetet i Leeds. Der vil ikke være nogen henvisning til "online" på dit eksamensbevis.

Hvordan fungerer det at læse online?

Asynkron læring betyder, at der ikke er fastsatte tidspunkter, hvor du skal være online. Du kan logge ind i dit virtuelle klasseværelse på de tidspunkter og dage i ugen, der passer dig. Dette gør det muligt for studerende i forskellige tidszoner at deltage i de asynkrone diskussionstråde, som de fleste forelæsere faciliterer. Du kan deltage i online-diskussioner, når det passer dig, og der vil blive tilbudt webinarer med jævne mellemrum, som bliver optaget på video, så de kan ses af dem, der ikke kan deltage på specifikke tidspunkter eller ønsker at se dem igen.

Konceptet for e-læring er designet på en måde, der giver dig mulighed for altid at følge med i din personlige læringsprogression.

Skal jeg bestille lærebøger?

På de fleste uddannelser skal du bestille én lærebog pr. modul. Den gennemsnitlige pris er 120 amerikanske dollars pr. bog. Yderligere e-bøger og tekster bliver stillet til rådighed uden ekstra omkostninger.

Skal jeg rejse?

Nej, ingen af vores online-uddannelser kræver, at du rejser. Al undervisning foregår online. Selv eksaminer foregår online.

Hvilken type studerende vil jeg møde på min uddannelse?

Du vil møde alle slags interessante og motiverede mennesker fra hele verden. Generelt vil du opleve, at de fleste af vores online-studerende er ambitiøse fagfolk, der tilpasser deres studier til deres arbejde og andre forpligtelser. Cirka 85% af dem vil typisk være i fuldtidsbeskæftigelse og have arbejdserfaring.

Vil min uddannelse blive anerkendt af potentielle arbejdsgivere og andre universiteter?

Mange arbejdsgivere anerkender ikke kun IBA's og Leeds Beckett University's online kvalifikationer, de sponsorerer også deres medarbejdere til at studere hos os. De ved, at vores online uddannelser har samme status og høje standarder som vores uddannelser med fysisk fremmøde. Ganske som britiske universitetsuddannelser er vores online kvalifikationer bredt anerkendt internationalt.

Hvor mange timer om ugen skal jeg studere?

I gennemsnit bruger studerende cirka 5-10 timer om ugen på deres studier på E-BA og Double Degree-uddannelserne og 10-15 timer om ugen på E-MSc- og E-MBA-uddannelserne. Du kan have brug for mere tid, især på dit første modul, mens du vænner dig til læringsplatformen, og du kan have brug for mindre tid til nogle moduler. Den tid, du skal bruge på at studere, afhænger af mange variable, herunder din tidligere akademiske erfaring, din fortrolighed med teknologi og dine engelsksproglige færdigheder.

 Nu kan du læse multimediedesigner online. Læs mere her

Ansøgning og optagelse

Denne uddannelse har både efterårs- og forårsoptag. Når du søger ind på denne uddannelse, skal du udfylde dette ansøgningsskema (Word) og sende sammen med:

 • Relevante eksamenspapirer
 • CV på engelsk 
 • Foto-ID (kopi af pas el. lign.).

Send dette som en vedhæftet fil til denne sikre mail adresse: oknj@iba.dk

Ansøgningsfristen for forårsoptaget er 1. februar.
Ansøgningsfristen for efterårsoptaget er 1. september.

Vi tager forbehold for, at der ikke bliver oprettet et hold med opstart september 2023, hvis der ikke bliver optaget nok på uddannelsen.

Hvis du vil have mere information, så kan du bruge nedenstående kontaktformular eller kontakte Oksana Jørgensen direkte på tlf. +45 30 10 16 13 eller mail oknj@iba.dk

Mere information om Executive MBA in Sustainability.

Hvis du vil have mere information, eller hvis du har spørgsmål vedrørende uddannelsen eller ansøgningen, så kontakt os endelig. Udfyld nedenstående formular. Din information vil blive sendt direkte til IBA via denne sikre formular. Du vil kort tid efter modtage svar på din henvendelse.

Kontakt

 • Oksana Jørgensen
  Oksana Jørgensen
  Director of E-Learning (Bachelor and Master)
 • Keld Hvam
  Keld Hvam
  Academic Advisor and Developer (E-learning, Bachelor and Master)
 • Sanne Norman Nielsen
  Sanne Norman Nielsen
  Direktionssekretær
Morten Kier, underviser i faget “The Psychology of Sustainability
Hvis vi skal gøre kloden til et bedre sted at leve, så kan vi ikke bare blive ved med at gøre, som vi har gjort hele tiden. Og det har psykologien mange gode bud på, for den har en lang erfaring i at arbejde med vores adfærd.
Morten Kier, underviser i faget “The Psychology of Sustainability
Morten Kier, underviser i faget “The Psychology of Sustainability
Se video her >>
Ny online uddannelse: Executive MBA in Sustainabiity. Læs mere her.
Alis Sindbjerg Hinrichsen
- Når det gælder grøn omstilling, skal alle virksomheder i god tid spørge sig selv: ”Hvis vi skal i en mere positiv retning, hvad er det så, vi skal sætte i gang?” Og for at svare på det spørgsmål, skal man træne nogle kompetencer ind i virksomheden, så man evner at tænke i grøn innovation.
Alis Sindbjerg Hinrichsen
Senior Transformation Manager hos Lego og underviser i Bæredygtige forretningsmodeller på IBA