Vinterdimission 2024

Victorias vindermentalitet har bragt hende i mål

Hun har ladet sig provokere af, når folk har sagt til hende, at noget ikke var muligt. Eller at det ikke ville kunne lade sig gøre for hende. Så har pokker taget ved Victoria. For hun skulle nok vise dem!

Om uddannelsen Finansbachelor

Er du intereserret i, at vide mere om uddannelsen? 

Med en Professionsbachelor i finans får man de redskaber, som er nødvendige for at varetage både rådgivende og administrative funktioner i finansielle virksomheder.

Alt efter specialisering kan man som Finansbachelor arbejde i banksektoren, realkredit, i forsikringsselskaber, hos ejendomsmæglere eller i revisionsfirmaer.

Er du stadig interesseret i at læse mere? Læs mere her >>

Foto af Victoria

- Jeg oplever, at folk kan spejle sig i, at der også er utraditionelle veje til målet. Og at alle ikke behøver at gøre det samme, fortæller Victoria, der ofte videregiver sin historie. 

Efter sin sidste eksamen på Finansbachelor slog Victoria sin egen snoede uddannelsesvej op på sine sociale medier. Og fik masser af opmærksomhed og heppende kommentarer med på vejen.

For selv om pigen fra Fredericia bestemt ikke er gået den lige vej til karrieremålet, står hun i en alder af 28 år med en uddannelse som Finansbachelor og skal fortsætte i et traineejob hos Danske Bank i Kolding. Sideløbende har hun fået to børn med manden i sit liv.

Stemningsfoto

Victoria kunne godt lide at arbejde med tal, og samtidig var hun glad for at tale med mennesker. Så banksektoren fristede. Nu står hun med en uddannelse som Finansbachelor og har fået traineejob i Danske Bank.

Før det har hun fået sig en studentereksamen fra Fredericia Gymnasium med matematik på niveau A. Og det vel at mærket efter, at hendes folkeskolelærere erklærede hende uegnet til en ungdomsuddannelse – netop på grund af dårlige matematiske færdigheder.

Så hele vejen har hun brugt modstand som motivation.  

- Ja, der er nok kommet lidt fandenivoldsk op i mig, for der er ikke nogen, der skal fortælle mig, at det kan jeg ikke, indrømmer Victoria med et kampklar smil.

Selv ville Victoria ikke være foruden sine seks sabbatår efter gymnasiet, hvor hun rejste rundt med rygsæk og besøgte nye lande på fem kontinenter. Enten alene eller sammen med venner. Altså når hun da ikke lige var hjemme for at tjene penge til nye rejser.

I de år, hvor længslen efter nye oplevelser var størst, begyndte hun at affinde sig med, at hun nok ikke blev sådan én, som fik en videregående uddannelse.

Stemningsfoto

Victoria Holst Valentin har, sammen med sin kæreste, sønnen Cornelius på fire år og datteren Magnolia på to år. Hun synes, at hun som studerende har fået langt flere lyse timer med sine børn, mens de var helt små, end hvis hun havde ventet og fået dem, når hun nu skal til at passe et fuldtidsarbejde. 

Da hun mødte Jeppe, fik hun lyst til at studere

Men det ændrede sig, da hun mødte manden i sit liv, og de fik deres første barn. For da Cornelius var et år, begyndte Victoria at studere til Finansbachelor på IBA. For hun var jo glad for tal. Og det at tale med mennesker.

Det blev hun også for uddannelsen. Faktisk så glad, at hun ikke havde lyst til at sætte den på hold, da hun fødte datteren Magnolia. Så allerede fire dage efter fødslen fortsatte hun uddannelsen. Det første par uger hjemmefra, men herefter med datteren under armen.

”Det kan man ikke”, sagde folk.

Men det kunne Victoria godt.

Så hun blev klar til praktik til planlagt tid, og på samme tid begyndte datteren i vuggestue.

Siden har Victoria fået tilbudt at fortsætte i en traineeplads hos sin praktikvirksomhed, Danske Bank i Kolding.

05/02/2024

Kontakt

Victoria Holst Valentin
- Jeg opfordrer alle unge til at sætte farten ned og trække vejret, for livet er mere end gode karakterer. Jeg har aldrig selv gået efter at være den bedste.
Victoria Holst Valentin
Nyuddannet finansbachelor fra IBA
Fortsætter nu i en traineestilling hos Danske Bank i Kolding