Marketing- og salgsuddannelser

Er du interesseret i at vide mere om dine studiemuligheder inden for salg og markedsføring? Her på siden får du et overblik over de marketing- og salgsuddannelser, du kan studere på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Med en marketing uddannelse eller salgs uddannelse fra IBA er jobmulighederne mange. De kan bl.a. være for dig, der gerne vil arbejde med digital markedsføring, strategi, e-handel, kommunikation, salg, indkøb og meget andet.

Hos IBA tilbyder vi fuldtidsuddannelser og efteruddannelser inden for salg og markedsføring, der sikrer gode karrieremuligheder hos både danske og internationale virksomheder. 

Ved at klikke på vores marketing- og salgsuddannelser nedenfor kan du blandt andet læse mere om varighed, adgangskrav og karrieremuligheder for den enkelte uddannelse i salg eller marketing. 

Fakta

  • Varighed: 1,5 – 4,5 år.
  • Adgangskrav: Minimum gymnasial eller erhvervsfaglig uddannelse. Se den enkelte uddannelse for præcis information.

Overstående fakta er gældende for vores fuldtidsuddannelser.

Derfor skal du vælge en uddannelse inden for salg og marketing

Hos IBA har du mulighed for at studere på spændende uddannelser som fx Markedsføringsøkonom, Web Marketing Manager og International handel og markedsføring.

Vil du gerne opnå en stærk international profil inden for salg og marketing, er International handel og markedsføring/Business Management and Marketing eksempelvis et oplagt valg. På denne uddannelse i markedsføring og salg har du mulighed for at opnå hele to internationale bacheloruddannelser.

Når du studerer salg og/eller marketing på IBA Erhvervsakademi Kolding, får du et grundigt indblik i praktiske værktøjer og centrale begreber, som du kan bruge i din karriere.

På salgs- og markedsføringsuddannelserne bliver du blandt andet klædt på til at udvikle effektive analyser og strategier, der skaber resultater for den virksomhed, du ender med at arbejde hos, eller allerede er ansat hos.  

Ta’ studiet på deltid

Vil du uddanne dig ved siden af dit arbejde? Så kan du tage en efteruddannelse.

IBA Erhvervsakademi Kolding tilbyder efteruddannelser på akademi- og diplomniveau. Begge uddannelser foregår på deltid og tager typisk 3 år at gennemføre.

En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse, og en diplomuddannelse har samme niveau som en mellemlang videregående uddannelse.

På efteruddannelserne kan du selv sammensætte fagene efter behov, og du har samtidig mulighed for at sætte tempoet for, hvor lang tid uddannelsen skal tage at gennemføre.

Klik på den enkelte efteruddannelse i oversigten ovenfor og læs mere om uddannelsernes varighed, adgangskrav og dine karrieremuligheder.

Katharina Paul Kristensen
- Da min mand og jeg købte gården, var vi hurtigt enige om, at hvis vi ville drive en rideskole som andet end en hobby, så ville det kræve, at én af os fik lært noget mere inden for markedsføring og økonomi, end vi kunne i forvejen.
Katharina Paul Kristensen
Har læst markedsføringsøkonom
Læs mere om markedsføringsøkonom

 

 

Kan du gætte, hvad de tidligere studerende arbejder med nu? Test dig selv her.