Marketing- og salgsuddannelser

Er du interesseret i at vide mere om dine studiemuligheder inden for salg og markedsføring? Her på siden får du et overblik over de marketing- og salgsuddannelser, du kan studere på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Hos IBA tilbyder vi fuldtidsuddannelser og efteruddannelser inden for salg og markedsføring, der sikrer gode karrieremuligheder hos både danske og internationale virksomheder. 

Ved at klikke på vores marketing- og salgsuddannelser nedenfor kan du blandt andet læse mere om varighed, adgangskrav og karrieremuligheder for den enkelte uddannelse i salg eller marketing. 

Fakta

  • Varighed: 1,5 – 4,5 år.
  • Adgangskrav: Minimum gymnasial eller erhvervsfaglig uddannelse. Se den enkelte uddannelse for præcis information.

Overstående fakta er gældende for vores fuldtidsuddannelser.

Derfor skal du vælge en uddannelse inden for salg og marketing

Hos IBA har du mulighed for at studere på spændende uddannelser som fx Euro-Asia Business Management, Web Marketing Manager og International handel og markedsføring.

Vil du gerne opnå en stærk international profil inden for salg og marketing, er International handel og markedsføring/Business Management and Marketing eksempelvis et oplagt valg. På denne uddannelse i markedsføring og salg har du mulighed for at opnå hele to internationale bacheloruddannelser.

Når du studerer salg og/eller marketing på IBA Erhvervsakademi Kolding, får du et grundigt indblik i praktiske værktøjer og centrale begreber, som du kan bruge i din karriere.

På salgs- og markedsføringsuddannelserne bliver du blandt andet klædt på til at udvikle effektive analyser og strategier, der skaber resultater for den virksomhed, du ender med at arbejde hos, eller allerede er ansat hos.  

Kaare Lenton
- Jeg er på reklamebureau og lærer at forstå marketing fra flere sider.
Kaare Lenton
Studerende på Markedsføringsøkonom
Om praktikpladsen hos ImageConsult

 

 

Kom i studie praktik. Læs mere her.