Web- og multimedieuddannelser

Drømmer du om at arbejde med multimediedesign, software-, system- eller webudvikling, kan du finde den helt rette uddannelse for dig på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Hos os kan du tage en spændende multimedieuddannelse, webuddannelse eller it-arkitektur uddannelse, der fører dig skridtet videre mod dit drømmejob.

Her på siden får du et overblik over dine studiemuligheder. 

Klik på uddannelserne nedenfor og læs mere om blandt andet varighed, adgangskrav og karrieremuligheder under den enkelte uddannelse. 

Fakta

  • Varighed: 1,5 - 3,5 år.
  • Adgangskrav: Minimum gymnasial eller erhvervsfaglig uddannelse. Se den enkelte uddannelse for præcis information.

Hvorfor vælge en uddannelse inden for multimediedesign eller webudvikling?

På en multimedieuddannelse kommer du blandt andet til at arbejde med grafisk design, kommunikations- og formidlingsteorier samt it-systemer og datakommunikation. Det sikrer dig solide kompetencer til at kunne udvikle professionelt design inden for multimedieområdet.

Ønsker du en mere dybdegående forståelse af multimedieproduktion, kan en webuddannelse være det rette valg for dig. Her lærer du at håndtere og styre webprojekter på et avanceret niveau, hvilket giver dig stærke faglige kompetencer inden for blandt andet webkommunikation, programmering og interface design.

Drømmer du om at arbejde med programudvikling, databasedesign og systemudvikling, kan uddannelsen it-arkitektur være vejen for dig. På den 3,5 årige uddannelse lærer du de tekniske discipliner som f.eks. datamodellering, programmering og generel planlægning, udvikling og implementering af it-løsninger.

For at kunne afspille videoer direkte her på siden, skal du acceptere marketing-cookies.

Du kan ændre dit cookie-samtykke her

Afspil i stedet videoen på YouTube (Åbner videoen på YouTube)

Hos IBA tilbyder vi blandt andet multimedie-, it og webuddannelser som Multimediedesigner, professionsbachelor i Webudvikling samt professionsbachelor i it-arkitektur, der sikrer dig udvidede kompetencer og gode karrieremuligheder.

En multimedie-, it- eller webuddannelse er for dig, som brænder for at arbejde med digital kommunikation, hvad end det er inden for grafisk design og æstetik eller webprogrammering og digitale løsninger. 

Frederik Stentoft
- Det bedste ved uddannelsen er, at jeg har fået indblik i alt. Jeg kunne især godt lide real life projekterne og den konkurrence der var mellem vores teams og klasserne. Jeg startede desuden hos LEGO som studentermedhjælper under uddannelsen, hvor jeg også tog min praktik. Efter praktikken tilbød de mig et fast job og jeg bruger nu mine kompetencer som front-end udvikler hos LEGO.
Frederik Stentoft
Front-end udvikler hos LEGO
Tidligere studerende på Multimediedesigner
Man kan læse it-arkitektur på IBA. Læs mere her.