Innovation og iværksætteri

Her kan du få et overblik over dine studiemuligheder inden for innovation og iværksætteri.

Klik på uddannelsen nedenfor og læs mere om bl.a. varighed, adgangskrav og karrieremuligheder.

Fakta

  • Varighed: 2 år.
  • Adgangskrav: Gymnasial uddannelse eller erhvervsuddannelse + specifikke adgangskrav.
Sara Anastasia Grund Sørensen og Nanna Hylke Østerdal
- Vi er kommet hurtigt i gang med at bruge teorier og metoder fra undervisningen i praksis. Vi arbejder med noget virkeligt – og det er motiverende
Sara Anastasia Grund Sørensen og Nanna Hylke Østerdal
Studererende på Entreprenørskab og design.
Læs om besøget hos Easyfood her

Arbejd mens du studerer

Vil du gerne have muligheden for at passe et fuldtids arbejde, mens du studerer? Så kan en efteruddannelse være den rigtige vej for dig.

På IBA tilbyder vi akademi- og diplomuddannelser, der foregår på deltid. Det vil sige, at du kan læse, samtidig med du er i job.

Uddannelserne tager typisk 3 år at gennemføre, men du har fuld fleksibilitet til at sammensætte din uddannelse, så det passer dit tempo. Her har du også mulighed for at vælge lige præcis de fag, der er mest relevante for dig.

En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse, og en diplomuddannelse svarer til en mellemlang videregående uddannelse. Du kan læse mere om de enkelte efteruddannelsers varighed, adgangskrav og karrieremuligheder i oversigten herover.

 Sofie Schrøder Daugbjerg
For to år siden tog hun så fat på uddannelsen som Entreprenørskab og design på IBA, og det har været to travle år med masser af gruppearbejde og tilknytning til en række spændende projekter.
Sofie Schrøder Daugbjerg
Har læst entreprenørskab og design
Læs mere om Sofie her