Økonomi- og finansuddannelser

Overvejer du at tage en finansuddannelse eller en økonomiuddannelse, kan IBA Erhvervsakademi Kolding være det rette sted for dig at studere.

Her på siden får du et overblik over dine studiemuligheder inden for finans og økonomi. Vi tilbyder et bredt udvalg af fuldtidsuddannelser og efteruddannelser, der klæder dig godt på til at arbejde med alt fra privatøkonomi til samfundsøkonomi og erhvervsøkonomi.

Klik på vores finansuddannelser nedenfor og læs mere om blandt andet varighed, adgangskrav og karrieremuligheder under den enkelte uddannelse.

Fakta

  • Varighed: 2 - 3,5 år.
  • Adgangskrav: Gymnasial uddannelse eller erhvervsuddannelse + specifikke adgangskrav.

Overstående fakta er gældende for vores fuldtidsuddannelser.

Vælg den rette uddannelse i økonomi og finans

På økonomi- og finansuddannelserne hos IBA Erhvervsakademi Kolding får du kompetencerne til at arbejde med økonomi- og finans på et højt niveau. Du lærer blandt andet om regnskab, investering, økonomistyring og strategisk ledelse, så du er godt klædt på til at varetage virksomhedens økonomiske interesser.

Når du tager en uddannelse i økonomi eller finans, får du også redskaber til at sikre de bedste økonomiske forhold og aftaler langt ind i fremtiden. Du kan blandt andet komme til at arbejde med opgaver i revisionsfirmaer og økonomiafdelinger, både i det private og i det offentlige. 

En finansuddannelse eller økonomiuddannelse er for dig, som ønsker et job, hvor du kan komme til at arbejde med analyse og vurdering af virksomhedens økonomiske situation. Stræber du efter et job med meget ansvar, kan du også komme til at arbejde med håndtering af den daglige økonomistyring og de langsigtede investeringer.

Hos IBA Erhvervsakademi Kolding tilbyder vi økonomi- og finansuddannelser, der giver dig spændende karrieremuligheder. Blandt studiemulighederne finder du uddannelser som Finansøkonom, Financial Controller, Akademiuddannelse i Finansiel rådgivning og Diplomuddannelse i Økonomi og regnskab. 

Anne Sjøgren Straarup
- Efter praktikken fik jeg studiejob hos Nykredit, og nu er jeg timeløns-ansat, indtil jeg tiltræder i en trainee-stilling,
Anne Sjøgren Straarup
Uddannet finansøkonom
Trainee hos Nykredit
Læs hele historien >>
Du kan teste din viden om erhvervsakademier. Prøv testen her.