Ungdomskort

Ungdomskort giver dig rabat på offentlig transport mellem din skole og din bopæl

Med et Ungdomskort kan du rejse billigt til og fra dit uddannelsessted i Danmark. Derudover giver Ungdomskort dig mulighed for at rejse rundt i Danmark til nedsat pris.

Ungdomskortet fungerer som et månedskort, som du skal vise til buschauffører, når du stiger på bussen og til kontrollører i tog og metro.

Flere fordele ved Ungdomskort kan du finde på ungdomskort.dk.

Fakta

Har du spørgsmål til bestilling og køb af Ungdomskort, skal du kontakte dit trafikselskab.

Hvis du har flere spørgsmål, kan du finde svar her >>

Sådan søger du

Du skal selv søge Ungdomskort gennem www.ungdomskort.dk.

Du læser på en ungdoms- eller videregående uddannelse:

Først skal du godkendes til et Ungdomskort via ungdomskort.dk. Du bliver godkendt her på sitet, ved at logge ind med NemID på forsiden (trin 1). Når du er godkendt, så viderestilles du til trafikselskabernes selvbetjeningssystem Mit Ungdomskort (trin 2), hvor du skal bestille og betale dit Ungdomskort. Du får kortet tilsendt med posten cirka 14 dage efter, du har bestilt det.

Se her, hvem du skal kontakte om Ungdomskort

Har du spørgsmål til, om du kan godkendes til et Ungdomskort, skal du kontakte dit uddannelsessted. Skal du have hjælp til at bruge godkendelsessystemet, kan du kontakte styrelsen.

Har du spørgsmål til bestilling og køb af Ungdomskort (levering, takster, tabte kort og tekniske problemer i Mit Ungdomskort), skal du kontakte dit trafikselskab.

Hvis du har flere spørgsmål, kan du finde svar her >>

Kan du gætte, hvad de tidligere studerende arbejder med nu? Test dig selv her.