Underviserne har hjulpet Josefine med at finde vejen

Josefine Haugaard Balle måtte op til rektor på scenen hele to gange, da hun fredag den 26. januar dimitterede fra IBA Erhvervsakademi Kolding. Pigen, som kommer fra Bredsten mellem Vejle og Billund, skulle nemlig ikke blot hente sit eksamensbevis som færdiguddannet markedsføringsøkonom.

Hun fik også årgangens højeste karaktergennemsnit (10.00) og modtog pris og gaver for det i Riddersalen på Koldinghus.

Markedsføringsøkonom

Med en uddannelse som markedsføringsøkonom bliver du i stand til at håndtere virksomhedens marketingopgaver fra planlægning til gennemførelse.

Som Markedsføringsøkonom kan du straks bidrage til aktiviteterne i virksomheden og tilføre nye ideer og metoder til at løse marketingopgaverne.

Du lærer bredt om:

  • Marketing
  • Salg
  • Ledelse
  • Kommunikation
  • Økonomi

Læs mere om uddannelsen >>

Josefine Haugaard Balle

Josefine er netop flyttet til Odense sammen med kæresten, da hun til sommer begynder at læse HA med merit. Den uddannelse kan hun tage på halvandet år efter uddannelsen som markedsføringsøkonom. 

Det mest dyrebare var god vejledning

Men selv om Josefine selvfølgelig er glad for både sit eksamensbevis og sin pris, så har hun fået noget mere dyrebart ud af at gå på IBA end det.

- Det er mens, jeg har læst Markedsføringsøkonom, at jeg har fundet ud af, hvad jeg gerne vil være. Det er her, jeg har opdaget, at tal og økonomi lige er mig, fortæller Josefine begejstret og roser sine undervisere for deres gode vejledning:
- De opdagede mine stærke sider og fortalte mig om muligheden for at læse den såkaldte ”SDU-pakke” på 3. semester. Her fik jeg fagene jura, driftsøkonomi og statistik. Med dem på eksamensbeviset kan jeg fortsætte på HA-studiet med merit til sommer.

Stemningsbillede af de studerende med deres diplomer

Josefine ved nu præcis, hvad hun vil med sin karriere. Det gør hun, fordi hun har fået god vejledning af sine undervisere på Markedsføringsøkonom-uddannelsen på IBA Erhvervsakademi Kolding. 

Elsker at arbejde med tal

HA’en vil Josefine bruge til at blive revisor. For netop det med økonomisk rådgivning er hun blevet helt tændt på. Derfor er hun også glad for at have fundet det rigtige job, indtil hun skal begynde på Syddansk Universitet:

- Jeg har fundet et studiejob, hvor jeg skal yde privat-økonomisk rådgivning. Og det glæder jeg mig meget til. Det lyder måske lidt skørt, men jeg er så glad for, at jeg læste til markedsføringsøkonom, for den har givet mig det brede grundlag, der skulle til for, at jeg kunne finde min interesse. Samtidig har jeg været rigtig glad for underviserne og det fede studiemiljø på IBA.

01-02-2018

Kontakt

  • Niels-Jørgen B. Madsen
    Niels-Jørgen B. Madsen
    Studievejleder - ny studerende (studievalg, kandidatuddannelser)
Josefine Haugaard Balle
- Det er mens, jeg har læst Markedsføringsøkonom, at jeg har fundet ud af, hvad jeg gerne vil være.
Josefine Haugaard Balle
Har læst Markedsføringsøkonom
Læs om uddannelsen Markedsføringsøkonom >>