Uddannelsen er springbræt til finansafdelingen

- Du skal tage uddannelsen som Financial Controller, hvis du vil ind og arbejde i en finansafdeling i det private erhvervsliv. Som færdiguddannet arbejder jeg med afstemninger, balancer, analyser og procesoptimering. Og så kører jeg flere økonomiske projekter på min arbejdsplads.

Sådan fortæller Kasper Skibsted, som selv faldt for den 2-årige akademiuddannelse, fordi den lød dybdegående og spændende.

Financial Controller

På Financial Controller får du kompetencer til at arbejde med økonomistyring, regnskab, controlling og revision i virksomheder.

Du får viden om økonomiske, juridiske og samfundsmæssige forhold, der gør sig gældende både i danske og internationale virksomheder.

Læs mere om uddannelsen Financial Controller.

Kasper Skibsted er 36 år og valgte uddannelsen Financial Controller, fordi han gerne ville arbejde med tal, men ikke kunne se sig selv blive trainee i en bank eller i en sparekasse.

Fra praktikplads til fast job

Og det har Kasper bestemt ikke fortrudt. På 4. semester valgte han 3 måneders praktik hos Ingram Micro i Kolding. En elektronikvirksomhed, som sælger computere og mobiltelefoner. Da han skulle tilbage på IBA og skrive hovedopgave, fik han lov at blive i virksomheden på deltid. Og det har nu ført ham til et fast job som ”Financial Controller Assistent”.

Kasper Skibsted er vildt glad for sit job og synes, at han lærer en masse hver dag.

Kasper er matematisk student – og har siden suppleret med et halvt års HHX og 6 ugers regnskabsundervisning – før han begyndte på den videregående uddannelse til Financial Controller.

Kontakt