Test: Hvilken uddannelse skal jeg vælge?

Har du svært ved at beslutte dig for, hvilken uddannelse du skal vælge? I så fald kan du med stor fordel søge hjælp via forskellige værktøjer. En vigtig del af din beslutning ligger nemlig i afklaringsprocessen, som gerne skal gøre dig klogere på, hvilken uddannelse, der passer til dig.

Ta' testen længere nede på siden.

Overblik

Få et overblik over IBAs erhvervsakademiuddannelser >>

Se alle IBAs bacheloruddannelser >>

Dit valg af uddannelse afhænger naturligvis af dine fremtidsdrømme om karriere, men det afhænger i høj grad også af, hvilken type uddannelse, du kan forestille dig at trives på. Mens nogen har det godt med masser af teori og selvstudie, foretrækker andre mere skemalagte dage med fokus på det praktiske.

Kenneth Fabian Berg og Mikkel Thode Pindstofte
- I stedet for almindelig praktik i en eksisterende virksomhed, brugte vi praktikken til at etablere vores eget firma. Havde vi ikke gået på IBA havde vi nok aldrig turde starte virksomhed.
Kenneth Fabian Berg og Mikkel Thode Pindstofte
Iværksættere af virksomheden PB Web
Har læst Multimediedesigner og Webudvikler
Læs deres historie her >>

Uanset dine præferencer er der hjælp at hente, når du skal vælge en uddannelse. IBA Erhvervsakademi Kolding kan via UG tilbyde dig anonym e-vejledning om uddannelse og job. Det er en nem og overskuelig måde, hvorpå du kan danne dig et overblik. Du kan også vælge at kontakte vores studievejledning, som står klar til at give dig kyndig vejledning om valg af uddannelse. Endelig kan du tage en uddannelsestest, som guider dig igennem uddannelsesjunglen.