Tal-glade Mathias blev Årets Team Player

- Det havde jeg godt nok ikke regnet med, men vi har haft en rigtig god klasse, lød det glad fra Mathias Mortensen, der er fra Middelfart.

Overraskelsen var stor, da 21-årige Mathias Mortensen blev kåret som Årets Teamplayer af sine klassekammerater på IBA Erhvervsakademi Kolding

Inden han begyndte på IBA, læste han HTX, og det var her, hans studievejleder gjorde den tal-glade unge mand opmærksom på uddannelsen til Financial Controller. 

Financial Controller

Få viden og en lang række værktøjer til at planlægge og udføre opgaver inden for økonomistyring, interne og eksterne regnskaber, samt revision og controlling i private og offentlige virksomheder.

Du kommer til at arbejde med: 

  • Registrering
  • Kalkulationer
  • Perioderegnskaber
  • Økonomiske analyser.

Lær at bruge erhvervsøkonomiske modeller og styringsredskaber til den daglige økonomistyring i en virksomhed. Få færdigheder i at udarbejde drifts- og skatteregnskaber og indblik i samspillet mellem strategisk styring og traditionel økonomistyring.

Læs mere om Financial Controller >>

Mathias Mortensen har allerede en trainee-stilling hos Deloitte i Kolding på plads. 

Vil være revisor

Financial Controller er en nyere uddannelse, der giver kompetencer til at arbejde med økonomistyring, regnskab, controlling og revision i virksomheder.

- Jeg kan godt lide tal og regnskab, og mit mål er med tiden at blive revisor, men det er en lang og krævende uddannelse, så jeg har nok stadig 10 års uddannelse foran mig, fortæller Mathias.

Trainee-stilling hos Deloitte

Men Mathias Mortensen er allerede godt på vej. Den nye uddannelse er nemlig så eftertragtet hos arbejdsgiverne i branchen, at han hurtigt har fået en praktikplads, efter han sendte en uopfordret ansøgning til et af det store revisionsfirmaer:

- Ja, jeg var i praktik hos Deloitte i Kolding. Efterfølgende fik jeg studiearbejde i firmaet, og til august begynder jeg i en trainee-stilling.

Kontakt