Studiestart 2022

21-årige Simon er spændt på at komme til at studere igen

Han er stadig rigtig glad for sin vellykkede elevtid hos Jysk. Alligevel er 21-årige Simon Taasti Møller sikker på, at han har brug for mere uddannelse for at komme videre med den karriere, han ønsker sig.

Studie-pendler

  • Simon Taasti Møller er flyttet fra Randers til Egtved - for at studere i Kolding. Det skyldes, at hans kæreste har fået job i Egtved, så han er nu blevet bil-pendler mellem Egtved og Kolding.
  • Simon var til åbent hus hos IBA Erhvervsakademi Kolding, før han valgte at studere Markedsføringsøkonom her. 
  • Han er uddannet i butik hos Jysk i Randers.

 

Her ses Simon Taasti Møller.

Selv om han lige er begyndt på Markedsføringsøkonom, så har Simon Taasti Møller allerede en plan om at læse videre og tage en bachelor i International handel og markedsføring.

Så efter sommerferien mødte han op til studiestart på IBA Erhvervsakademi Kolding, hvor han skal studere Markedsføringsøkonom. Han er fuld af forventning – og en smule spændt på at skulle studere igen.

-  Jeg har jo været væk fra studiemiljøet i et godt stykke tid, mens jeg arbejdede hos Jysk i Randers. Så nu bliver det vildt spændende, hvordan jeg får al energien flyttet fra benene og op i hovedet i stedet for, smiler han og tilføjer:

- Det er nyt for mig at komme i gang igen, men jeg er helt sikker på, at det nok skal lykkes. Det er en stor hjælp, at uddannelsen er lagt an, så der er en fifty-fifty blanding af teori og praksis, for det er sådan, jeg lærer bedst.

Den kreative vinkel

Han har altid haft et godt øje til uddannelsen som markedsføringsøkonom, fordi den kombinerer flere af de ting, han godt kan lide at arbejde med. Blandt andet kan han bygge videre på den evne indenfor salg, som han har fået med sig fra Jysk.

- Og så er der også en mere kreativ vinkel, når man arbejder med markedsføring. Det passer mig rigtig godt, at der en god kombination af business og kreativtit over uddannelsen, fortæller Simon.

 

Selv om han lige er begyndt på Markedsføringsøkonom, så har Simon Taasti Møller allerede en plan om at læse videre og tage en bachelor i International handel og markedsføring.

Det var efter et vellykket åbent-hus besøg tidligere på året, at Simon Taasti Møller blev overbevist om, at han skulle begynde på IBA efter sommerferien. Det var især mødet med andre studerende, som gjorde indtryk på ham.

- Jeg fik en klar fornemmelse af, at her er et rigtig godt studiemiljø. Det er vigtigt for mig, for jeg tror på, at det allerede er under uddannelsen, man kan begynde at skabe sig et netværk, som man har glæde af bagefter, fortæller Simon.

Ambitiøse undervisere

Ved åbent hus-arrangementet fik han også sat et flot flueben ud for de undervisere, man møder på IBA.

 - De andre studerende kunne i hvert fald fortælle, at underviserne er meget ambitiøse på de studerendes vegne, og jeg synes, at det er et stort plus.

Om halvandet år er disse unge færdige med studiet og kan kalde sig markedsføringsøkonomer.

05-09-2022

Kontakt

Du kan teste din viden om erhvervsakademier. Prøv testen her.