Statsminister, uddannelsesminister og ex-løve på besøg

Lars Løkke Rasmussen og Tommy Ahlers besøger sammen med ”ex-løve” Birgit Aaby IBA. Statsministeren, uddannelsesministeren og iværksætterdronningen, som især er kendt fra Løvens Hule, kommer for at få en uformel snak med IBAs studerende.

Hvad skal jeg vide om SNAK-BAR?

Det foregår torsdag den 15. november. 

Egentlig skulle IBA "bare" have besøg af de tre gæster Lars Løkke Rasmussen, Tommy Ahlers og Birgit Aaby.

Men vi gør intet halvt, og derfor har vi lavet et spændende program, for alle der er tilmeldt. 

Programmet: 

15.00 - 16.00: Warm-up i SNAK-BAREN - der er snacks og drikkevarer, og DJ Chrelle sørger for stemningsmusik

16.00 – 18.00: Kom i dialog – giv dit bud på, hvad vi har brug for i fremtidens Danmark

18.00 – 22.00: Backstage-området åbner – der er eksklusive overraskelser, konkurrencer, pimp din egen goodie bag og meget mere:

  • Gratis aftensmad
  • Fællesskab og hygge i backstage
  • Live musik – kendt lokal kunstner går på kl. 18.30
  • Bajer Bingo – fede præmier på højkant.

"Hvor skal Danmark hen?"

De tre nysgerrige vil under overskriften ”Hvor skal Danmark hen” høre, hvad der optager de studerende i hverdagen, og hvor mange der har lyst til at blive iværksættere. For hvordan ser de studerende egentlig på det Danmark, de skal være med til at forme? Og hvad synes de, at statsministeren og uddannelsesministeren skal hjælpe dem med at løse politisk?

Der er ingen fast dagsorden, så på dagen bliver der talt om netop det, de studerende finder interessant. Og hvilke emner, der er relevante at tage op, det kommer helt an på deltagerne. Det kan være emner som: Uddannelse, job, iværksætteri, miljø, elbiler, skat, sundhed og hvad de studerende ellers kan finde på.  

De tre kommer ikke alene

Med på dagen kommer også DJ Chrelle og kulturanmelder på Berlingske, Kathrine Diez, som ordstyrer.

IBA er stolte over – som det eneste erhvervsakademi i landet – at få besøg af de tre nysgerrige gæster på én gang her i efteråret og har derfor besluttet at udvide festlighederne både eftermiddag og aften.

Så allerede fra kl. 15 bliver de studerende inviteret til ”SNAK-BAR” med snak, konkurrencer, innovation, musik, inspiration og hygge bundet sammen med forskellige overraskelser. Aktiviteterne fortsætter for fuld skrue efter kl. 18 og ender i IBAs studiebar KONGRESSEN.