Rumæner fra Ukraine fik det højeste snit

Maxim Paladii havde i ti år arbejdet med grafisk design i Ukraine, men han ville gerne bygge mere på sin viden.

Han valgte at tage en to-årig uddannelse som multimediedesigner i Danmark, hvor han har familiære forbindelser. Og det var et godt valg.

Multimediedesigner

På uddannelsen Multimediedesigner lærer du om interaktivt design og digital kommunikation, og hvordan det skal fungere på mange forskellige platforme.

  • Du arbejder med både den visuelle og tekniske side.
  • Du lærer at forstå virksomheds- og kommunikationsaspekter bl.a. med henblik på reklame og markedsføring.
  • Du får jobmuligheder inden for it- og medieområdet og i den grafiske branche.

Læs mere om uddannelsen her >>

Maxim Paladii havde en stolt hustru, Inna Paladii, ved sin side, da han fik sit eksamensbevis og en pris for det højeste snit i klassen

Lærte meget mere end forventet

- Jeg troede, at jeg skulle lære mere om design, men jeg lærte meget mere. Jeg lærte også om forretning og kommunikation, og det har været rigtigt godt. Tidligere vidste jeg ofte ikke, hvad formålet med mit arbejde var, men nu vil jeg meget bedre kunne forstå meningen med det, siger 40-årige Maxim Paladii, der har været i praktik hos Danfoss, hvor han også har haft studenterjob.

Han modtog ved dimissionsfesten for IBA Erhvervsakademi Kolding en pris for højeste karaktergennemsnit, nemlig 9,6. En pris, han var synligt glad for, lige som han har været meget glad for, at teori under hele uddannelsen bliver prøvet af i praksis.

Takker familien for støtten

- Jeg overvejer at læse videre på IBA, men jeg ved det ikke helt endnu. Det har været hårdt at være væk fra familien i Ukraine, og jeg skylder min kone og mine døtre stor tak for deres forståelse og tålmodighed i denne periode, siger Maxim Paladii, der er rumæner, men har boet mange år i en forstad til Kiev.

Han havde til dimissionsfesten fået besøg af sin kone Inna, mens de tre døtre, et hold tvillinger på otte, og en datter på 12, er på besøg hos bedstemor i Moldova.

Kontakt