Robert har gjort sit fritidsjob til sin levevej

Hurtigt efter at han begyndte på sin 3,5-års professionsbachelor uddannelse på IBA, fik han studiejob hos Tempur. Her har han løbende kunne bruge alt det markedsføring og salg, han lærte på sin uddannelse. Og det er derfor studiejobbet, han nu gør til sin levevej.  

For med eksamensbeviset som professionsbachelor i international handel og marketing fra IBA Erhvervsakademi Kolding i slutningen af januar, kunne Robert Ravnsbæk gå direkte ud i et fast job hos Tempur Sealy Danmark.

International handel og markedsføring

På professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring lærer du at forstå komplekse aspekter af international handel.

Uddannelsen er for dig, som ønsker at arbejde med markedsføring, salgsstyring og ledelse samt forretningsudvikling i en international kontekst, og som gerne vil lære mere marketing på et strategisk og taktisk niveau.

Lær om:

  • Markedsføring.
  • Salgsstyring og ledelse.
  • Forretningsudvikling i en international kontekst.
  • Marketing både på et strategisk og taktisk niveau. 

Læs mere om uddannelsen >>

Robert Ravnsbæk har været i praktik to gange a’ 3 måneder i forbindelse med sin uddannelse som professionsbachelor fra IBA. Senest har han været i praktik som produktplanlægger hos Danfoss i Kolding. 

Robert kører ud fra hovedkontoret i Odense, når han tager rundt og salgstræner Tempurs forhandlere rundt omkring i landet. Her giver han dem brugbar viden om Tempurs produkter og gør dem derved til dygtigere forhandlere af Tempurs produkter. 

- Det var meget nærliggende at takke ja til et job hos Tempur, for jeg har været så glad for at være der, fortæller den 28-årige Robert Ravnsbæk.

Han er født og opvokset på Holstebro-egnen men bor nu i Jels syd for Kolding

I mere end tre år har Tempur Sealy kunne se deres studentermedhjælper an. Så da han stod med eksamensbeviset, slog de kløerne i ham og ansatte ham på fuld tid som salgskonsulent. 

Når han træner sine kolleger i at blive bedre til at sælge madrasser, puder, sengelinned og rejsetilbehør så bruger han det, han lærte på sin uddannelse. Især den bredere forståelse for salg og pleje af kunder, fortæller han.

En stor del af hans job er også at stå på messer med forskellige forhandlerkæder rundt omkring i landet. Hele 45 af slagsen bare i 2020.

Læs mere om uddannelsen i International handel og markedsføring >>

Kontakt

  • Niels-Jørgen B. Madsen
    Niels-Jørgen B. Madsen
    Studievejleder - nye studerende