Sommerdimission 2023

René får fanebærerprisen for at gå forrest på IBA

Det er helt umuligt for René at sidde på sine hænder, når han bliver spurgt, om han vil hjælpe. Tværtimod så springer han straks op og går forrest med et stort smil. Det ligger i hans natur.

Sådan har det også været i de to år, René Dusinus Jørgensen har læst til Financial Controller på IBA. Her har han engageret sig i alt fra fredagsbaren til Åbent Hus

Financial Controller

René har læst den videregående uddannelse Financial Controller på IBA.

Uddannelsen tager to år og rummer 12 ugers praktikophold på 4. semester i en virksomhed.

Uddannelsen kræver, at du har en ungdomsuddannelse, før du begynder på IBA.

Læs mere om uddannelsen her >>

René år pris

Didde Falk fra HK Sydjylland overrækker her Fanebærerprisen til René for hans store sociale hjerte og lyst til at hjælpe alle omkring ham.

Sin store glæde ved at skabe trivsel har han nu fået en pris for. Helt nøjagtigt HK Sydjyllands fanebærerpris. Den fik René overrakt, da han onsdag dimitterede fra IBA.

Fra talerstolen lød det:

- René møder andre med nysgerrighed, humor og anerkendelse. Han tager gerne lederskab og går foran som det gode eksempel. Han er god til at strukturere, organisere og gennemskue komplekse opgaver.

René er her fotograferet sammen med sine medstuderende. Ved hans side Niclas og overfor dem Søren og Katrine – som han har dannet studiegruppe sammen med. De fire har haft det vildt sjovt sammen og har blandt andet kunne dømme hinanden til at hoppe i åen, hvis ikke reglerne blev overholdt. Ifølge René mangler Søren stadig to svømmeture i åen.

Ordene kom fra Didde Falk fra HK Sydjylland, som selv er uddannet på IBA for år tilbage. Hun kunne fortælle, at HK belønner studerende, som gør en ekstraordinær indsats for studiemiljøet.

- René har vist vejen for det gode studiemiljø, og det vil vi give ham et legat for. For vi håber, at han tager sit særlige engagement med sig videre i sit kommende arbejdsliv, siger Didde Falk.

René går op ad trappe.

René er i sit privatliv frivillig til både Jelling og Skanderborg Festival samt i mange små sammenhænge. For som han siger: ”Hvis ikke, der er nogen, der gør noget, så dør det jo. Og det ville da være synd”.

René drømmer om et job i produktionsvirksomhed, hvor han kan arbejde med processer og styre omkostningerne.

Jobbet skal ligge i køreafstand til familiens hus i Taulov, hvor René bor med sin hustru Trine og deres toårige søn Arthur.

René har som repræsentant for de studerende været med til at vælge en vinder af Årets IBA Praktik 2022, og han har lagt perler på plade for at støtte en social sysleklub. Ja, der er faktisk ikke grænser for, hvad han deltaget i.

Men før jobsøgningen går i gang er der lige et par udeståender med hans elskede studiegruppe fra uddannelsen. For her har én af reglerne været, at man skulle hoppe i åen, hvis ikke man leverede det aftalte. Og her mangler studiekammeraten Søren altså stadig to svømmeture i Kolding Å.

- Vi har haft en helt vild god klasse, og jeg har været så glad for at læse Financial Controller på IBA.

Læs mere:

Financial Controller >>

29-06-2023

Kontakt

René Dusinus Jørgensen
- Det her studie har givet mig en økonomisk indsigt, som jeg gerne vil bruge til at få fingrene i suppen. For jeg vil gerne være med til at udvikle noget.
René Dusinus Jørgensen