René Lund har givet den fuld skrald som produktionsteknolog

”René Lund har været en bærende karakter i studiemiljøet på sin uddannelse som produktionsteknolog på IBA. Altid deltagende og velforberedt. Og så har han hjulpet sine medstuderende igennem de hårde perioder med projekter.”

Så flotte er ordene, som ligger bag Renés indstilling til IBAs studiepris. En pris uddannelseslederne kan vælge at uddele til dimissionen på Koldinghus, når en studerende på én af deres uddannelser har gjort noget ekstraordinært. Og det har René.

Produktionsteknolog

På uddannelsen til produktionsteknolog lærer du, hvordan fabrikation og produktion foregår i en virksomhed, og du beskæftiger dig bl.a. med industrielt design, udvikling og konstruktion af maskiner og anlæg, produktionsplanlægning og kvalitetsstyring.

Undervisningen foregår i et digitalt miljø og du prøver kræfter med teknologier som:

  • Laser-skærer
  • 3D-printer
  • Cad/Cam programmer
  • Robot fra Universal Robots

Brug dine hænder og din kreativitet, til at give liv til dine og andres ideer.

Lær at arbejde med hele forløbet i en produktudviklingsproces. Fra idéen opstår, så til markedsundersøgelse, videre til udvikling af kreative løsningsmuligheder og til sidst laver du en prototype, der testes på markedet.

Læs mere om uddannelsen Produktionsteknolog >>

René gør det med fuld skrald

For Rene er særdeles vellidt blandt sine studiekammerater og har også været med til at udvikle sin uddannelse ved at sidde i Studierådet og i Uddannelsesudvalget. Han fik derfor prisen, da han dimitterede som produktionsteknolog i juni 2018.

Og hvorfor så alt det engagement? Ja - som han selv siger, så er han den type, at når han går ind i noget, så gør han det med ”fuld skrald”.

Det kan hans kone, Chanette, smilende bekræfte. Hun ønsker ham krammende tillykke efter prisoverrækkelsen og konstaterer:

- Jeg har ikke set meget til ham i de seneste 2 år, så nu glæder jeg mig til at få lidt mere tid sammen med ham.

René har lært at lære

Og ja de 2 års studie på IBA som produktionsteknolog har til tider været presset for den altfavnende og engagerede Rene. Men han fortryder ikke et minut:

- Det har været en dannelsesrejse for mig. Jeg har lært at lære nyt. Da jeg kom, troede jeg, at jeg vidste, hvad læring var. Men det skulle jeg først til at lære på IBA. Og efter 2 års øvelse er jeg nu blevet skarp til at suge viden til mig.

Er oprindelig blikkenslager

René er oprindeligt uddannet håndværker - helt nøjagtig fabriksblikkenslager. Men han kunne mærke på sin krop, at den ikke skulle kravle rundt på gulvet resten af sit arbejdsliv.

I stedet vil han nu bruge sin nye uddannelse til at få et drømmejob som projektleder. For med uddannelsen som produktionsteknolog har han lært at være bindeled mellem flere afdelinger i en virksomhed.

- Så nu leder jeg efter et projektlederjob et sted i Danmark. For jeg er klar til at bevæge mig derhen, hvor jobbet er, siger den populære René.

Kontakt