Rajwinder vil være professor på et universitet

Fra sin mor ved Rajwinder Kaur, at hun allerede fra barnsben ikke rigtig kunne bruge det at blive nummer to til noget. Hun elsker at læse, og det falder hende let at sætte sig ind i nyt stof.

Og som hun bemærker, så kan det godt være, at man siger, at ingen er perfekte. Men hun vil gøre alt, hvad hun kan, for at komme så tæt på som muligt.

Read the story in English >>

MSc

Master of Science in International Business eller MSc, er for dig, der ønsker at styrke dine lederkompetencer og internationale karrieremuligheder.

Få stærke kompetencer inden for:

  • Strategi
  • Marketing
  • Handel 
  • Økonomi
  • Interkulturel ledelse.

Med fag som Global Supply Chain and Logistics og International Trade Management, får du en bred forståelse for vækstmarkeder og internationale virksomheder,

Læs mere om uddannelsen >>

Når man skal arbejde ved siden af et fuldtidsstudie som MSc og MBA så kræver det benhård selvdisciplin, fortæller Rajwinder, som har finansieret deltagerbetaling og sit liv i Danmark med hjælp fra sin mor i Indien – og det hun selv har kunnet tjene ved siden af.

Uddannelse nr. 2 i Danmark

Derfor kunne den 29-årige kvinde ikke bare i januar 2019 modtage sit eksamensbevis fra Master of Science in International Business (MSc) men fik også en pris for at have fået en ”Award with Distinction”. Udmærkelsen fik hun på grund af særdeles flotte karakterer, og hun synes, at MSc’en på fineste vis har udvidet hendes viden om at gøre forretninger internationalt. Specielt har hun lært, hvordan hun praktisk bruger ”statistiske værktøjer i strategisk beslutningstagning”.

MSc uddannelsen har hun læst på halvandet år på fuld tid. Og før det læste hun også en Master of Business Administration in General Management (MBA) på IBA. 

- Det fremragende og støttende fakultet, omfattende adgang til litteratur – både fysisk og online og det hjertelige studiemiljø gør uddannelse på IBA meget attraktiv, konstaterer Rajwinder da også smilende.

Rajwinder er meget videbegærlig – og har lært en masse gennem sine to master-studier på IBA. Hun har brugt halvandet år på først MBA’en og så halvandet år på MSc’en.

Fik hjælp fra hjemmefra

Deltagerbetalingen på uddannelserne finansierer hun delvist gennem støtte fra sin mor i Indien og ved selv at have haft overskud til at passe et deltidsjob i en neglesalon i de fire år, hun har boet i Danmark.

Hun flyttede til Danmark alene for at studere. Efter nogle år var hun hjemme i Indien og blive gift. Hendes ægtemand flyttede herefter op til hende i Danmark, hvor han arbejder som truckfører hos Nemlig.com

Rajwinder har ingen planer om at rejse hjem til Indien, for hun vil til at læse en phd. på et universitet. Og herefter ser hun sig selv som professor i universitetsverdenen. Men hvilket land, det bliver i, er ikke så vigtigt.

Kontakt