Problemløser Natasha er nu produktionsteknolog

Hvis man spørger den 30-årige Natasha Søgaard Brændekilde, hvad hun har fået med sig fra sit studie som produktionsteknolog, så er hun ikke sen til at svare:

- At være problemløser i hele min tilgang. Samtidig har uddannelsen også givet mig en masse sociale redskaber, fordi vi har arbejdet så meget i grupper.

Produktionstekolog

På uddannelsen til produktionsteknolog lærer du, hvordan fabrikation og produktion foregår i en virksomhed, og du beskæftiger dig bl.a. med industrielt design, udvikling og konstruktion af maskiner og anlæg, produktionsplanlægning og kvalitetsstyring.

Undervisningen foregår i et digitalt miljø og du prøver kræfter med teknologier som:

  • Laser-skærer
  • 3D-printer
  • Cad/Cam programmer
  • Robot fra Universal Robots

Brug dine hænder og din kreativitet, til at give liv til dine og andres ideer.

Lær at arbejde med hele forløbet i en produktudviklingsproces. Fra idéen opstår, så til markedsundersøgelse, videre til udvikling af kreative løsningsmuligheder og til sidst laver du en prototype, der testes på markedet.

Læs mere om uddannelsen Produktionsteknolog >>

Natasha bor nu i Kolding med sin datter, men er vokset op i Christiansfeld - hvor også hendes forældre bor. 

Et beskedent snit på 11,6

Natasha fik til dimissionen på Koldinghus overrakt prisen for det absolut højeste gennemsnit, da hun tog sin uddannelse med et karaktergennemsnit på 11,6. Det bliver ikke mindre flot af, at hun bor alene med sin datter - og derfor har skullet læse mest om aftenen.

Hun er da også glad for sin pris og synes, at det er virkelig rart at blive anerkendt for noget, som hun har knoklet for.

Kvinder tænker mere

Natasha har tidligere læst økonomi på universitetet, men sprang fra. Og synes i stedet, at det har været enormt spændende at læse til produktionsteknolog. Også selv om hun og hendes kvindelige medstuderende har været i undertal på studiet:

- Det ER en mandeverden, men det har jeg godt kunnet lide, fordi jeg har kunnet spare med mændene i de fag, vi har haft. Og i mine øjne, så er vi kvinder mere målrettede end mændene. Vi tænker mere over, hvad vi gør. Så vi skal nok klare os.

Nu drømmer Natasha om at komme ud og forme sit eget job i en virksomhed. Et sted, hvor hun kan hjælpe med at optimere driften og produktionen. Og på den måde sørge for at generere et større overskud.

Kontakt