Natasha er kommet ind på Multimediedesigner

Normalt vil man helst ind på det studie, som man har søgt som sin 1. prioritet i den koordinerede tilmelding. Men ak – sådan var det ikke for Natasha. For da hun HAVDE søgt – tog hun ud og besøgte skolerne og her faldt hun pladask for erhvervsakademiet i Kolding, som hun egentlig kun havde som din 2. prioritet.

- Jeg besøgte IBA til et informationsmøde efter, at jeg havde søgt. Her føltes det bare så rigtigt med det samme. Underviserne virkede søde, og deres undervisning lød spændende. Jeg fik bare med det samme et godt indtryk af miljøet, og hvordan det går ud på at hjælpe hinanden.

Multimediedesigner

På uddannelsen Multimediedesigner lærer du om interaktivt design og digital kommunikation, og hvordan det skal fungere på mange forskellige platforme.

  • Du arbejder med både den visuelle og tekniske side.
  • Du lærer at forstå virksomheds- og kommunikationsaspekter bl.a. med henblik på reklame og markedsføring.
  • Du får jobmuligheder inden for it- og medieområdet og i den grafiske branche.

Læs mere om uddannelsen her >>

Natasha skiftede første ønske

Så pludselig var Natashas oprindelige 1. prioritet på en uddannelse i Haderslev ikke længere så attraktiv. Og hun glædede sig derfor over, at hun den 28. juli 2018 fik et positivt brev fra IBA om, at der var plads til hende på Multimediedesign:

- Jeg blev virkelig imponeret over de real life projekter, som man kører så mange af på IBA. Her får de studerende ret hurtigt noget at bruge teorien til. Det fangede mig.

Natasha har efter studentereksamen i Sønderborg haft to sabbatår, hvor hun blandt andet har arbejdet med at vedligeholde fly. Nu har hun rykket teltpælene op og fået en lejlighed i Kolding, som hun glæder sig til at tage i brug. Hun drømmer om at bruge sin nye uddannelse til at få arbejde på et reklamebureau, hvor hun vil skabe reklamer og markedsføring.