Nanna kom ind på Entreprenørskab og design uddannelsen

Nannas yngste søn bliver stadig ammet et par gange om natten. Så da han vågnede natten til den 28. juli og var sulten, kunne hun jo lige tjekke sin E-boks på telefonen.

Heldigvis lå der her et positivt svar fra IBA Erhvervsakademi Kolding om, at hun var kommet ind på sin drømmeuddannelse. Dejligt!

Entreprenørskab og design

Uddannelsen Entreprenørskab og design (tidligere E-designer), er en kreativ 2-årig erhvervsakademiuddannelse, som har fokus på design og business.

Uddannelsen Entreprenørskab og design (tidligere E-designer) udbydes kun på IBA i Kolding og KEA i København. 

Bliv i stand til at kunne identificere og udvikle en idés markedspotentiale og håndtere igangsættelse, evaluering og styring af konceptets udvikling og lancering. 

Få viden om:

  • Designprocesser og metoder
  • Markedsføring
  • Kommunikationsteori
  • Kultur, trends og designhistorie
  • Innovation
  • Idégenerering
  • Organisation, logistik og økonomi

Læs mere om uddannelsen >>

Nanna vil være selvstændig

- Den her uddannelse har jeg ledt efter i ti år. Jeg går med tankerne om at blive selvstændig, fordi jeg er så kreativ og elsker at omsætte nogle af mine mange ideer. Men samtidig kan jeg slet ikke overskue al administrationen ved det. Så det glæder jeg mig til at lære mere om, fortæller den 32-årige Nanna Hillingsø Schultz fra sin ferie ved Gardasøen i Italien.

Nanna har i mange år arbejdet i forsikringsbranchen og været rigtig glad for sine kolleger. Men i takt med at hun og hendes mand har fået to børn, er længslen efter et job, hvor hun kan kombinere sine interesser for det kreative med et arbejdsliv, steget.

En praktisk uddannelse

For som det er i dag, er hun nødt til at være ekstremt kreativ i sin fritid. Og det tager tid. 

Derfor har hun undersøgt kreative uddannelser i både Herning og Aarhus, da hun med bopæl i Christiansfeld sagtens kunne køre begge steder hen. Men på de andre uddannelser var hun bange for, at det ville blive for nørdet - mens hun på IBA så muligheden for en mere praktisk uddannelse.

De næste to år på skolebænken, glæder hun sig til at få mere tid sammen med sine børn, mens de er vågne. Og så ellers kunne sidde og læse lektier om aftenen, når de er lagt i seng. For at supplere SU’en har hun sagt ja til både at undervise på en efterskole og en rideskole ved siden af. 

Kontakt