Militær disciplin gjorde Allan til topscorer

Da han som teenager læste sin ungdomsuddannelse, fik han ikke særlig gode karakterer. Men efter en karriere med ti år i forsvaret har Allan Dall fra Fredericia lært sig selv disciplin.

Så da han begyndte på bacheloruddannelsen i International handel og markedsføring på IBA Erhvervsakademi Kolding var ærmerne smøget helt op.

International handel og markedsføring

På professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring lærer du at forstå komplekse aspekter af international handel.

Uddannelsen er for dig, som ønsker at arbejde med markedsføring, salgsstyring og ledelse samt forretningsudvikling i en international kontekst, og som gerne vil lære mere marketing på et strategisk og taktisk niveau.

Lær om:

 • Markedsføring.
 • Salgsstyring og ledelse.
 • Forretningsudvikling i en international kontekst.
 • Marketing både på et strategisk og taktisk niveau.
   
 • Læs mere om uddannelsen her >>

- Jeg har læst rigtig meget på det her studie. For selv om jeg har en datter, så har jeg fået stor hjælp af min hustru, så jeg har kunnet bruge meget tid på at læse, siger Allan.

Flid betaler sig

Og den store indsats blev forleden belønnet, for da Allan Dall dimitterede på bachelorstudiet på IBA – blev han kaldt op på podiet en ekstra gang. Her fik han overrakt en pris for at have fået årgangens højeste karaktergennemsnit på 10,6. Så flid betaler sig.

Allan havde sin treårige datter Alma med til dimissionen. Og hun var også med på podiet og hjælpe far.

Allan vil bruge sine nye evner

Med sit spritnye eksamensbevis i hånden drømmer Allan om et fast job, hvor han kan bruge sine nye evner. Og han vil ikke trække i uniform igen.

- Jeg har faktisk fået et jobtilbud fra militæret. Men jeg har takket pænt nej, for nu vil jeg gerne prøve noget andet. Jeg drømmer om at komme til at udarbejde markedsanalyser, fortæller Allan Dall.

Og det lykkes ham kort tid efter, for da IBA slog hans historie op på Facebook, blev vi kontaktet af Lidl. Læs historien >> 

Læs mere om uddannelsen i International handel og markedsføring >>

Kontakt

 • Niels-Jørgen B. Madsen
  Niels-Jørgen B. Madsen
  Studievejleder - nye studerende
Allan Dall
- Jeg fik job via IBAs Facebook opslag!
Allan Dall
Har taget uddannelsen International handel og marketing
Assistant Controller hos Lidl
Læs hele historien >>