Sommerdimission 2022

Michael fik studieprisen: - Hvis jeg kunne, ville jeg fortsætte her

Selvfølgelig var der masser af smil, kram og glæde, da 26-årige Michael Christensen sluttede sin tid på IBA Erhvervsakademi Kolding med den traditionsrige dimission. Men efter sine to uddannelser her i huset er Michael også sikker på én ting: Han kommer til at savne IBA.

- Jeg har haft nogle af mine bedste år her, og hvis jeg kunne, så ville jeg fortsætte. Det er helt sikkert, smiler Michael, der først har læst Markedsføringsøkonom og i sommeren 2022 afsluttede sin professionsbachelor i International handel og markedsføring.

International handel og markedsføring

Professionsbacheloruddannelsen er for dig, som ønsker at arbejde med marketing, ledelse og salgsstyring samt forretningsudvikling i en international kontekst, og som gerne vil lære mere marketing på et strategisk niveau.

Professionsbachelor-uddannelsen i International handel og markedsføring er en 1,5-årig overbygningsuddannelse med fokus på virksomhedens strategiske grundlag, forretningsudvikling og salg i et internationalt perspektiv. Du kan tone din faglige profil med to valgfrie elementer. Uddannelsen afsluttes med en praktikperiode og et bachelorprojekt.

Læs mere om uddannelsen her ->>

Portræt af Michael

Han var begyndt at studere i Vejle, da han i sidste øjeblik valgt at skifte til IBA og et studie som Markedsføringsøkonom. Det skifte har han ikke fortrudt. – Da jeg var færdig som Markedsføringsøkonom valgte jeg også at tage min top-up her, for jeg var blevet så glad for stedet, underviserne, lederne – ja, det hele, smiler Michael Christensen.

Glæden ved skolen, underviserne og de medstuderende har været gensidigt. I hvert fald kunne Michael stolt og velfortjent tage en studiepris med hjem under armen efter sin sidste dag på IBA. Studieprisen har han fået for sit bidrag til det sociale liv på akademiet.

- Det er jo superfedt, når ens energi bliver værdsat og bemærket, siger den færdiguddannede professionsbachelor, som blandt andet har være tutor for nye studerende, har involveret sig i den lokale studiefodbold, og så har han tilbragt mange timer i Kongressen, der er de studerendes eget område på IBA.

Billede af Michael der giver hånd med rektor

Michael Christensen fik både eksamensbevis og studiepris, da han forlod IBA efter to uddannelser – én som Markedsføringsøkonom og én som professionsbachelor i International handel og markedsføring.

- Jeg har virkelig følt mig hjemme. Som studerende har vi alle sammen en kode, så vi kan bruge Kongressen uden for den normale åbningstid på IBA, og jeg er faktisk kommet her både morgen og aften – på alle mulige tidspunkter. Jeg har både brugt Kongressen til at hygge mig sammen med studiekammerater og til at studere - fuldstændig som hvis man sætter sig på en café, fordi det er lidt mere inspirerende end at sidde derhjemme, smiler Michael.

Nu er det ovre med at tage den daglige tur fra Vejle til Kolding. Nu kan han i stedet kaste sig over sin plan A, der handler om at drive en webshop med lyde og musik, han selv komponerer. Kunderne i den digitale forretning er producere, der er på udkig efter en god melodi at arbejde videre med.

- Det er et lidt nørdet felt, siger han og fortsætter:

- Men jeg har fået den uddannelse, der skal til, for at jeg kan få min egen forretning skudt afsted. Jeg ved en masse om markedsføring, salg, teknikker og modeller, som er nødvendige, hvis man skal opbygge noget for sig selv. Èn ting er at skabe noget musik, noget andet er at have de værktøjer, som skal til, hvis man skal nå ud til sine kunder.

Klassefoto

- Uddannelsen har givet mig alt det, som jeg har brug for, hvis jeg skal have succes med at opbygge min egen virksomhed, fortæller Michael Christensen, som her er er omgivet af sine studiekammerater fra International handel og markedsføring.

08-07-2022

Kontakt

Michael Christensen
- Jeg har fået den uddannelse, der skal til, for at jeg kan få min egen forretning skudt afsted.
Michael Christensen
Har studeret International handel og markedsføring