Mette Simonsen samler på 12-taller

Den 26-årige Mette Simonsen fra Kolding er ikke nogen helt almindelig studerende. Hun er netop i juni 2016 blevet færdig med den videregående uddannelse Entreprenørskab og design (tidligere E-designer).

Den uddannelse er langt fra Mettes første. Og den bliver nok heller ikke hendes sidste, for hun elsker at uddanne sig. Og hun har altid fået gode karakterer.

Fakta

  • Entreprenørskab og design (tidligere E-designer) er en kreativ 2-årig erhvervsakademiuddannelse, som har fokus på design og business.
  • På Entreprenørskab og design (tidligere E-designer) arbejder vi med forskellige undervisningsmetoder som f.eks. klasseundervisning, gruppearbejde, forelæsninger, oplæg fra relevante personer, temadage, projektuger osv.
Billede af Mette

Mette dimiterede i juni 2016 fra Entreprenørskab og design (tidligere E-designer) uddannelsen med et flot karaktergennemsnit på 12.

Men her på Entreprenørskab og design (tidligere E-designer) har hun da godt nok taget prisen. For hun fik netop en pris for at have fået årgangens højeste karaktergennemsnit, da hun dimitterede den 28. juni 2016.

For Mettes karaktergennemsnit var – ja hold nu fast – 12. Og da snittet på IBA ikke bliver ganget med noget, som det kan blive i gymnasiet, hvis elever har haft flere fag på højt niveau, så kan det kun skyldes, at hun har fået karakteren 12 i det hele.

Og ja. Det har hun.

Billede af Mette

De flotte karakterer sikrede Mette prisen for årgangens højeste karaktergennemsnit. Her ses hun ved siden af uddannelsesleder Michael Jørgensen.

Mette drømmer om at fortsætte i et job som indretningskonsulent. Men hun har samtidig sagt ja til at blive IBAs ambassadør. Ambassadør for Entreprenørskab og design (tidligere E-designer) uddannelsen. Så hun vil komme tilbage med mellemrum og fortælle nye studerende på uddannelsen, hvad hun bruger sine færdigheder til ude i erhvervslivet.

Læs mere om:

30-08-2016

Du kan være studerende for en dag. Læs mere her.