Martin har fået både drømmejob og eksamensbevis

Den 24-årige Martin Johansen, som bor i Kolding er flyvende i de her dage.

Ultimo januar 2017 fik han ikke blot sit eksamensbevis som professionsbachelor i webudvikling fra IBA, men også en særlig pris som holdets bedste team player.

Professionsbachelor Webudvikling

På professionsbacheloruddannelsen Webudvikling får du en dybdegående forståelse af multimedieproduktion, og du lærer at håndtere og styre webprojekter på et avanceret niveau.

Lær om:

 • Programmering
 • Webkommunikation
 • Digital æstetik
 • Interface design

Og meget mere!

Som færdiguddannet webudvikler kan du typisk finde arbejde i it-branchen, bl.a. i udviklingsafdelinger i virksomheder, webbureauer eller i softwarefirmaer.

 • Læs mere om uddannelsen Webudvikling her >>

Mødet der forandrede alt

Og oveni har Martin også fået forhandlet sit drømmejob på plads. Han skal bygge en webafdeling op hos det unge firma, SEO-service, i Kolding midtby. Han skal skaffe kunder og selv rekruttere nye medarbejdere. På den måde kan man sige, at Martin får lov at blive selvstændig i et eksisterende firma og med en fast løn hver måned.

- Jeg havde egentlig startet mit eget firma ved siden af studiet, hvor jeg specialiserede mig i responsive websites. Mit skrivebord stod i House of Innovation. Men så mødte jeg Marcus (indehaveren af SEO-service) og fik et meget bedre tilbud, stråler Martin.

Alle på nær én er i job

På den måde er Martin meget typisk for det nyudklækkede hold af webudviklere fra IBA. For alle på nær én går de direkte i faste stillinger eller er sprunget ud som iværksættere med egne virksomheder.

Og det forstår Martin godt, for han synes, at hans professionsbachelor bliver mere og mere spændende. Ja faktisk – har den lige fået så nyt indhold, at han ville ønske, at han kunne starte på de sidste halvandet år igen.

Martin Johansen

- Underviserne på webudvikling har fingrene på pulsen, så jeg kan bestemt anbefale andre at gå den vej, siger han.

Læs mere om uddannelsen Webudvikling her >>

06-02-2017
 

Kontakt

 • Per Toft
  Per Toft
  Uddannelseschef
 • Niels-Jørgen B. Madsen
  Niels-Jørgen B. Madsen
  Studievejleder - ny studerende (studievalg, kandidatuddannelser)
Susanne Sønderskov
- Vi kan sælge alle dem, vi kan skaffe! Så de nyuddannede bliver revet væk. Vi kan simpelthen garantere jobs til webudviklere.
Susanne Sønderskov
Salgschef i Miracle Boddyshop
Læs mere om historien her
Mette Reinholt Mortensen
- Vi er glade for at webudviklerne fra IBA får en kombineret viden om både back-end og front-end. Vi har hårdt brug for deres arbejdskraft! Manglen på kvalificeret arbejdskraft er det eneste, der begrænser vores vækst her i Hesehus.
Mette Reinholt Mortensen
Direktør, leverance og udvikling
E-handelshuset Hesehus