Mads ville lære at starte egen virksomhed

Den 31-årige Mads Hartmann Pedersen tog uddannelsen Entreprenørskab og design (tidligere E-designer) for at lære at blive entreprenør og få redskaberne til at starte sin egen virksomhed.

Han var i forvejen uddannet grafiker og har da også på studiet decideret undervist sine klassekammerater. I tre dage var han faktisk ansat af IBA til at undervise i blandt andet layoutprogrammet ”Adobe InDesign”. Det synes han, var en rigtig god oplevelse!

Fakta

  • Entreprenørskab og design (tidligere E-designer) er en kreativ 2-årig erhvervsakademiuddannelse, som har fokus på design og business.
  • På Entreprenørskab og design arbejder vi med forskellige undervisningsmetoder som f.eks. klasseundervisning, gruppearbejde, forelæsninger, oplæg fra relevante personer, temadage, projektuger osv.
Mads Hartmann Pedersen

Mads begyndte på Entreprenørskab og design (tidligere E-designer) uddannelsen for at lære at blive entreprenør og starte sin egen virksomhed.

Men det var altså den nye viden om det at blive entreprenør, som trak ham til uddannelsen. Og godt det gjorde. For Mads Hartmann har været en kæmpe gevinst for IBA på grund af sit store sociale engagement.

Så da han dimitterede den 28. juni 2016, fik han derfor den ærefulde ”teamplayer-pris” for at være en gennemført teamplayer.

Mads Hartmann Pedersen

Mads fik prisen som årgangens teamplayer, da han dimmiterede i Entreprenørskab og design (tidligere E-designer) i juni 2016.

Mads vil gerne, at alle i en klasse kan snakke med alle, fordi han mener, at alle har noget at bidrage med.

Så hver gang han på sin uddannelse Entreprenørskab og design (tidligere E-designer) skulle arbejde i en gruppe, så valgte han en gruppe studerende, som han ikke tidligere havde samarbejdet med. Både fordi han er stor modstander af de kliker, som ofte opstår i en klasse. Men også for hver gang at komme til at arbejde sammen med nye studiekammerater.

- Jeg mener grundlæggende, at alle har nogle forskellige kompetencer at bidrage med. Så ved at skifte gruppe, så fik jeg en masse forskellige brugbare input. Og samtidig dannede jeg nye stærke netværk, som kan hjælpe mig videre i livet, siger Mads Hartmann Pedersen, som bor i Kolding.  

Han finder det lettere at lære i flok – fremfor alene. For når flere lærer sammen, så giver de alle input og feedback. Og det er dem, Mads lærer bedst af, fortæller han.

Test din viden om studielivet på IBA og i Kolding. Ta' quizzen.

Læs mere om:

30-08-2016

Simone Svehag
- Det bedste ved min uddannelse er, at man får lov at være kreativ. Og at man samtidig får alle de her byggesten til, hvordan det er at være iværksætter.
Simone Svehag
Læser Entreprenørskab og design på IBA 2016-2018
Finalist i Årets IBA Praktik 2018
Læs Simones historie >>
Nu kan du læse Industriel 3D-print på IBA. Læs mere.