Louise var en 4-tals pige

Fagene på IBA ramte lige ned i Louises interesser. Så lige pludselig kunne pigen fra Middelfart få flotte karakterer til eksaminerne. Og det selvom hun ellers altid, i følge hende selv, altid kun har været en 4-tals pige.

Til dimissionen på IBA i sommeren 2016 modtog Louise et diplom for at have fået årgangens højeste karaktergennemsnit. 

Fakta

  • ​Du kan læse markedsføringsøkonom på to år. 
  • Du kan søge ind både sommer og vinter. 
  • Du kommer ud i praktik i tre måneder i slutningen af uddannelsen.
  • Læs mere om uddannelsen som markedsføringsøkonom

Louise fra Middelfart fik i juni 2016 en pris for at have fået et snit på 10,8 på sin uddannelse som markedsføringsøkonom.

- Louise Bessermann Hansen. Vil du komme herop og modtage prisen for det højeste karaktergennemsnit?

Rektor på IBA Erhvervsakademi Kolding kigger smilende ud fra talerstolen på Koldinghus – og over på den kønne pige fra Middelfart. Hun har læst uddannelsen Markedsføringsøkonom og sidder sammen med sine medstuderende med deres spritnye eksamensbeviser i favnen.

Den 23-årige Louise får et totalt overrasket udtryk i ansigtet, men bliver af kammeraterne puffet op at stå – og går op for at modtage diplomet.

- Jeg altid været sådan en 4-tals pige, da jeg gik på handelsskolen. Jeg kunne bare ikke få nogen karakterer, der var højere end det. Så jeg forstår slet ikke, hvordan det lykkes for mig nu, siger Louise Bessermann Hansen, da hun kommer tilbage med et flot diplom som bevis på, at hun har fået årgangens højeste karaktergennemsnit.

På handelsskolen var jeg en 4-tals pige. Men det her studie har bare interesseret mig helt vildt.

Et gennemsnit på 10,8 i alle de eksaminer, hun har haft på sin toårige uddannelse som markedsføringsøkonom.

Med den uddannelse har Louise bare fundet sin rette hylde:

- Jeg begyndte egentlig at læse handelsøkonomi i Vejle, men skiftede så efter et år til markedsføringsøkonom i Kolding. Og efter at jeg kom ind på IBA, så steg min interesse for at gå i skole bare. Mine fag ramte lige ned i mine interesser, siger en glad Louise Bessermann Hansen.

Som en afsluttende del af sin uddannelse var Louise i praktik på Hindsgavl Slot, som ligger tæt på hendes hjem i Middelfart. Hindsgavl Slot fungerer i dag som hotel og konferencecenter.

Og ikke mindst praktikken var en kæmpe oplevelse for Louise, som drømmer om at finde netop sådan et job, som hendes praktikantvejleder Maria Sannes på Hindsgavl har. Hun er kommunikation- og marketingansvarlig.  

Kontakt

Louise Bessermann Hansen
Efter markedsføringsøkonomen læste Louise videre på IBA. Nu har hun endnu engang modtaget prisen for årgangens højeste karaktergennemsnit.
Louise Bessermann Hansen
Nyuddannet PBA i International handel og markedsføring
Har læst Markedsføringsøkonom
Læs historien >>