Louise har udviklet sig til en 12-tals pige

For halvandet år siden fik kønne Louise Bessermann Hansen fra Middelfart en pris, da hun dimitterede fra uddannelsen Markedsføringsøkonom på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Dengang blev hun helt overrasket, da hun blev kaldt op på podiet til dimissionen, fordi hun havde opnået årgangens højeste karaktergennemsnit på 10.80.

International handel og markedsføring

På professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring lærer du at forstå komplekse aspekter af international handel.

Uddannelsen er for dig, som ønsker at arbejde med markedsføring, salgsstyring og ledelse samt forretningsudvikling i en international kontekst, og som gerne vil lære mere marketing på et strategisk og taktisk niveau.

Lær om:

  • Markedsføring.
  • Salgsstyring og ledelse.
  • Forretningsudvikling i en international kontekst.
  • Marketing både på et strategisk og taktisk niveau. 

Læs mere om uddannelsen >>

Louise Bessermann Hansen har udviklet sig fra en 4-tals pige på handelsskolen til at få et karaktergennemsnit på 11.00 på sine bacheloruddannelse på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Nærmest som deja-vu

I fredags, hvor hun dimitterede fra uddannelsen som professionsbachelor i international handel og marketing, også fra IBA, oplevede hun næsten deja-vu. For her gibbede det også i hende, da rektor kaldte hende op på podiet en ekstra gang.

Denne gang var karaktergennemsnittet steget, for sammen med en medstuderende fik hun prisen for årgangens højeste snit på hele 11.00.

Læs om da Louise dimiterede som Markedsføringsøkonom i 2016, og modtog samme pris >>

Louise vil bare gerne ud at arbejde, for det er det, hun elsker allermest. Så hun leder efter en arbejdsplads med udfordrende marketing opgaver og plads til hendes høje ambitioner. 

Fra 4-tals pige til 12-tals pige

- Mine 3,5 år på IBA har været helt anderledes, før jeg kaldte mig selv en 4-tals pige, fordi det var helt umuligt for mig at få højere karakterer end det, da jeg gik på handelsskolen. Men på IBA har jeg følt mig hjemme, og fagene har virkelig ramt noget, der interesserer mig, fortæller Louise Bessermann, som har udviklet sig til at være en særdeles ambitiøs ung dame.

Læs hvordan Louise fik hjælp af IBA Erhverv, og fandt den perfekte praktikplads >>

Vild med læring og udvikling

Faktisk er hun blevet så ambitiøs, at hun nu leder efter en arbejdsplads, som har plads til hendes høje forventninger til sig selv. For hun vil blive ved med at lære og udvikle sig.

Louise har fundet ud af i sine to praktikophold, at selv om hun præsterer fantastiske resultater på studiet, så ELSKER hun at arbejde. Derfor vil hun nu ud og arbejde og bruge sin bacheloruddannelse.

Kontakt

  • Niels-Jørgen B. Madsen
    Niels-Jørgen B. Madsen
    Studievejleder - nye studerende
Louise Bessermann Hansen
- På IBA har jeg følt mig hjemme, og fagene har virkelig ramt noget, der interesserer mig.
Louise Bessermann Hansen
Har læst PBA i International handel og markedsføring
Læs om uddannelsen i International handel og markedsføring >>