Louise fik job med det samme

Årgangens højeste karaktergennemsnit og en god begyndelse på arbejdslivet.

Det er resultatet for Louise Hansen Jessen, der netop har taget eksamen som Markedsføringsøkonom på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Louise Hansen Jessen kommer fra Sønderborg på Als, og hun valgte at læse i Kolding, fordi det ikke var langt hjemmefra.

Markedsføringsøkonom

Med en uddannelse som markedsføringsøkonom bliver du i stand til at håndtere virksomhedens marketingopgaver fra planlægning til gennemførelse.

Som Markedsføringsøkonom kan du straks bidrage til aktiviteterne i virksomheden og tilføre nye ideer og metoder til at løse marketingopgaverne.

Du lærer bredt om:

  • Marketing
  • Salg
  • Ledelse
  • Kommunikation
  • Økonomi

Læs mere om uddannelsen >>

Både teori og praksis

Men det viste sig, at også uddannelsens fokus på hele tiden at binde teori og praksis sammen, var et stort plus.

Louise Hansen Jessen fik nemlig praktikplads hos Trademark Textiles i Kolding. Praktiktiden var et halvt år, og efterfølgende er Louise fortsat med at arbejde i firmaet, så hun i dag blandt andet sidder som indkøber.

Louise Hansen Jessen fik job på sit praktiksted.

Mange job-funktioner

- Markedsføringsøkonom har været en rigtig god uddannelse, fordi den indeholder så meget forskelligt, at den giver mulighed for at bestride forskellige job-funktioner, siger Louise Hansen Jessen.

Hun var ikke i tvivl om, hvor hun gerne ville læse henne. Hun flyttede til Kolding for at læse, men det var vigtigt for hende ikke at være for langt hjemmefra. På den måde kunne hun stadig se sin familie og gamle venner ofte. Derfor valgte hun IBA.

Louise Hansen Jessen har planer om senere at studere videre og læse professionsbachelor i International handel og markedsføring.

Kontakt

  • Niels-Jørgen B. Madsen
    Niels-Jørgen B. Madsen
    Studievejleder - nye studerende