Sommer optag 2022

Ledige pladser

Har du ikke fået søgt ind på en videregående uddannelse endnu, eller har du først lige besluttet dig for at læse videre?

Vi har stadig ledige pladser på nogle af vores uddannelser med studiestart i slutningen af august / start september 2022.

Følg linksne her under, og læs mere om uddannelserne.

Uanset om du vil søge en af vores ledige pladser, eller vil på ventelisten til en allerede "fyldt" uddannelse, så udfyld ansøgningsskemaerne, du finder herunder.

Ansøgningsskemaet og relevante eksamenspapirer skal sendes via Digital Post via www.borger.dk i PDF-format. Søg på: IBA – Erhvervsakademi Kolding.

I beskeden i Digital Post bedes du indsætte din mailadresse og telefonnummer.

Har du yderligere spørgsmål kan du kontakte optagskontoret på optag@iba.dk 

OBS. Der er lukket for optag for sommer 2022.

Værd at vide

Mie Vesterskov
- Du kan have mange forskellige ting med i din rygsæk, hvis du vil begynde her. Men det er vigtigt, at du ikke er bange for at fejle. Du skal tværtimod forstå, at fejl har stor værdi, for så kan du gøre det bedre næste gang. Sådan arbejder vi, og det er med til at gøre os robuste, siger hun.
Mie Vesterskov
Læser Entreprenørskab og design
Læs Mies historie her >>

Kontakt

  • IBA optagskontor
    IBA optagskontor
    Ved spørgsmål til uddannelse, adgangskrav eller karrieremuligheder.
Josephine Thrane
- Det her er hands-on. Det er jo det, der er ved IBA. Så vi har også allerede haft to store projekter, hvor vi har udviklet koncepter og oprettet webshops. Og her opfordrer underviserne os til at arbejde i grupper – på tværs af de uddannelser, vi har læst tidligere. For på den måde bruger vi jo hinandens kompetencer.
Josephine Thrane
Har læst professionsbachelor i e-handel
Læs mere om Josephine her