Kerstin, Irene og Lise delte hæderen

Først kom der en … så to og så stod der tre dygtige studerende på podiet. For årgangens højeste karaktergennemsnit på uddannelsen til multimediedesign måtte i år splittes i tre ved dimissionen på Koldinghus.

Kerstin, Lise og Irene - fra to forskellige hold – fik nøjagtigt 11,6 i snit på deres toårige uddannelse som multimediedesignere fra IBA Erhvervsakademi Kolding.

Multimediedesigner

På uddannelsen Multimediedesigner lærer du om interaktivt design og digital kommunikation, og hvordan det skal fungere på mange forskellige platforme.

  • Du arbejder med både den visuelle og tekniske side.
  • Du lærer at forstå virksomheds- og kommunikationsaspekter bl.a. med henblik på reklame og markedsføring.
  • Du får jobmuligheder inden for it- og medieområdet og i den grafiske branche.

Læs mere om uddannelsen her >>

Irene Benthin (t.v.), Kerstin Ryborg Sørensen (i midten) og Lise Duemose Schneider har klaret deres eksaminer så godt, at de alle tre toppede karaktererne og fik 11,6 i karaktergennemsnit. Det udløste en ekstra pris til IBAs dimission. 

Høje karakterer kræver hårdt arbejde

Men hvis de flotte tal skulle få én til at tænke, at det er blevet for let at få de høje karakterer, så spids ører:

- Det kræver hårdt arbejde. Og det hjælper bestemt, hvis man har en tendens til at udfordre sig selv. Hvis man hele tiden kan gøre det lidt bedre, slår Irene Benthin fast.

Kerstin Ryborg Sørensen supplerer:

- Ja, det kræver, at man selv studerer videre inden for hvert fag – og bygger ovenpå den viden, man får i undervisningen. Og så skal man komme til alle timerne, for hvis man får for meget fritid, så skrider det.

Kerstin Ryborg Sørensen havde et fantastisk praktikophold hos Asento og var derfor med i top 5, da IBA kårede Årets IBA Praktik. Og Asento har siden ansat Kerstin.

Her har Lise netop fået overrakt sin pris for årgangens højeste gennemsnit.

Irene fik overrakt sin pris af rektor Niels Egelund.

Også tid til sjov

Pigerne er enige om, at der ER tid til at leve livet og være ung ved siden af studiet. Altså når man ikke lige står midt i de store opgaver, som kræver arbejde i døgndrift.

Og så fremhæver Lise Duemose Schneider Poulsen teamwork, som noget afgørende:

- At man får det godt sammen socialt på holdet og finder én eller flere, som man studerer sammen med og løser opgaver sammen med.

Her står Lise, Irene og Kerstin sammen med prismodtagerne fra de andre uddannelser. 

Alle tre piger fik et karaktergennemsnit på 11,6, hvilket var årgangens højeste. Derfor måtte de alle tre en ekstra tur forbi rektor Niels Egelund for at modtage deres priser. 

Teamwork fortsætter

Det lykkes for Lise, for hun og holdkammeraten, Irene, fandt hurtigt hinanden. Og de to studiekammerater fortsætter også videre sammen på bacheloruddannelsen i digital konceptudvikling. En ”top-up” uddannelse på UCL i Odense.

Kerstin er allerede i fuld gang på arbejdsmarkedet. For efter sin praktiktid hos bureauet Asento i Kolding, fik hun fast arbejde som ”content creator” samme sted.

Kontakt