Kasper terper sig selv

Kasper Skibsted kan godt lide at gøre det, så godt, han kan. Så han er ikke kommet sovende til sin nye titel, som dén med det højeste karaktergennemsnit på Financial Controller uddannelsen i sommeren 2016.

Det understregede han, da han havde fået overrakt prisen for det højeste gennemsnit til dimissionen den 28. juni 2016 på Koldinghus.

Fakta

  • Financial Controller er en 2-årig erhvervsakademiuddannelse, der består af en obligatorisk del, en valgdel, en praktikperiode og et afsluttende eksamensprojekt.
  • På Financial Controller er der 12 ugers obligatorisk praktik på 4. semester.
  • Der arbejdes med forskellige undervisningsmetoder som f.eks. klasseundervisning, gruppearbejde, forelæsninger, oplæg fra relevante personer fra den finansielle sektor, temadage, projektuger osv.
Kasper fik overrakt prisen for det højeste karaktergennemsnit på Financial Controller uddannelsen i juni 2016.

Kasper fik overrakt prisen for det højeste karaktergennemsnit på Financial Controller uddannelsen i juni 2016.

- Jeg kan ikke bare læse og så huske det hele. Så i stedet læser jeg pensum. Og så gennemgår jeg de mange tjek spørgsmål ét efter ét. Og når jeg stiller mig selv et spørgsmål, så repeterer jeg samtidig hele emnet. Så kommer det til at sidde fast, forklarer Kasper Skibsted.

Kasper Skibsted har fået job i sin praktikvirksomhed Ingram Micro, som er en elektronikvirksomhed, der sælger computere og mobiltelefoner.

Kasper Skibsted

Direkte efter uddannelsen fik Kasper job hos sin praktikvirksomhed.

Han bor privat i Kolding med kæresten og deres første barn, som er tre år. Men da han dimitterer i juni 2016 er kæresten højgravid og venter barn nummer to blot en uge senere.

Nu kan du læse Industriel 3D-print på IBA. Læs mere.

23-08-2016

Kontakt

Du kan teste din viden om erhvervsakademier. Prøv testen her.