Karina har haft fuld ”control” igennem uddannelsen

”Sådan!”, lyder det højt og rungende fra et par medstuderende, da Karina Bargmeyer Juhl bliver kaldt op på podiet for at modtage en pris for årgangens højeste gennemsnit til dimissionen på Koldinghus.

Den 23-årige pige med det Canadiske mellemnavn kommer fra Ejstrupholm i Ikast-Brande Kommune. Hun smiler stolt og går fulgt af klapsalver op for at modtage prisen med sit karaktergennemsnit på 11,2.

Financial Controller

Få viden og en lang række værktøjer til at planlægge og udføre opgaver inden for økonomistyring, interne og eksterne regnskaber, samt revision og controlling i private og offentlige virksomheder.

Du kommer til at arbejde med: 

  • Registrering
  • Kalkulationer
  • Perioderegnskaber
  • Økonomiske analyser.

Lær at bruge erhvervsøkonomiske modeller og styringsredskaber til den daglige økonomistyring i en virksomhed. Få færdigheder i at udarbejde drifts- og skatteregnskaber og indblik i samspillet mellem strategisk styring og traditionel økonomistyring.

Læs mere om Financial Controller >>

Har arbejdet 25 timer ved siden af

Den præstation bliver kun flottere, når hun fortæller, at hun gennem hele studiet som Financial Controller har arbejdet 25 timer ved siden af som ”tæller” i Salling Group:

- Jeg har arbejdet fast 3 aftener om ugen og nogle gange også om natten. Så jeg har da prøvet nogle gange at komme op på skolen, hvor jeg kun lige har været hjemme for at tage et bad, afslører Karina, der i høj grad synes, at hendes deltidsjob har suppleret uddannelsen som Financial Controller.

Hun uddyber:

- I Netto tæller vi hele butikken. Men i Føtex kan det være én varegruppe, vi tæller op. Jeg synes, at det passer ret godt med at være controller. For vi skal også være retvisende over for revisorer, udarbejde analyser og aflevere vores optællinger i Excel-ark.

Karina (i midten) blev fotograferet med de andre prismodtagere.

Controller er blevet hendes kald

Karina glæder sig over anerkendelsen fra sine medstuderende til dimissionen i juni 2018. Hun fortæller, hvordan hun valgte uddannelsen som Financial Controller, fordi hun egentlig gerne ville være revisor - men undervejs ændrede drøm. Nu går hun efter at arbejde som controller:

- Det, at være controller, har jeg fundet ud af er mit kald. Det er det mest spændende, synes jeg.

Dialogen med underviserne var bedst

Når Karina skal sætte ord på, hvad hun tager med sig fra sin uddannelse, så er det evnen til at analysere en virksomhed. Sætte sig ind i det hele på kort tid og danne sig et overblik. Hele forståelsen for, hvordan det hænger sammen.

- Og oven i det - så har det bedste ved uddannelsen som Financial Controller bare været den dialog, jeg har haft med mine undervisere. Det har været alletiders, siger Karina.

Kontakt