Julie har gjort bingo trendy igen

Det begyndte som en opgave på studiet som Entreprenørskab og design (tidligere E-designer). Julie læste på IBA Erhvervsakademi Kolding og skulle som en eksamensopgave udvikle et nyt koncept sammen med nogle holdkammerater.

Deres opgavestillere var cityforeningen, City Kolding, som brændende ønskede sig flere unge ned i Kolding midtby. Det kunne være ved hjælp af events, som kunne trække unge til. Og som samtidig gav noget handel til byens butikker.

Entreprenørskab og design

Uddannelsen Entreprenørskab og design (tidligere E-designer), er en kreativ 2-årig erhvervsakademiuddannelse, som har fokus på design og business.

Uddannelsen som Entreprenørskab og design (tidligere E-designer) udbydes kun på IBA i Kolding og KEA i København. 

Bliv i stand til at kunne identificere og udvikle en idés markedspotentiale og håndtere igangsættelse, evaluering og styring af konceptets udvikling og lancering. 

Få viden om:

  • Designprocesser og metoder
  • Markedsføring
  • Kommunikationsteori
  • Kultur, trends og designhistorie
  • Innovation
  • Idégenerering
  • Organisation, logistik og økonomi

Læs mere om uddannelsen >>

Julie Gregersen er vokset op i Fredericia og bor nu i Kolding. Hun har netop færdiggjort uddannelsen Entreprenørskab og design (tidligere E-designer) på IBA. Da hun forleden dimitterede, fik hun en studiepris for sit store drive på holdet, hvor hun har skabt meget glæde og mange grin. 

Ville udnytte brætspillets renæssance 

Da Julie og hendes holdkammerater idéudviklede på opgaven, fik de tanken, at de gerne ville udnytte, at brætspil i den grad er blevet ”trendy” igen. Så her opstod ideen til at nyfortolke bingo.

- Vi tænkte, at hvis vi kunne kombinere det at spille bingo med det at få en øl sammen, så havde vi forenet noget effektfuldt. Og navnet ”Bajer Bingo” klingede godt, forklarer den 23-årige Julie Dragø Ryser Gregersen.

Fra idé til virkelighed

Da hun og holdkammeraterne præsenterede konceptet for City Kolding, landede Julie samtidig en 3-måneders praktikplads hos cityforeningen. For folkene i City Kolding var vilde med ideen og ville gerne se den ført ud i livet.

Så Julie tog den nyudviklede Bajer Bingo T-shirt på – og begyndte at skaffe gevinster.

Den 9. maj fik den første ”fuld plade” i Kolding midtby, hvor Julie og hendes hjælpere solgte bingoplader og fadøl til flere end 300 deltagere på Akseltorv.

Medlemsbutikkerne havde været gavmilde med gevinsterne, så der var også masser af præmier. 

Julie skal læse videre på Via i Aarhus, så City Kolding fører selv Bajer Bingo videre. Den næste event er den 5. september på Akseltorv i Kolding midtby. 

Julie har max power

Spørger man Julies tidligere holdkammerat, Alexandra, så er det ikke tilfældigt, at Julie kunne føre Bajer Bingo til succes så hurtigt.

- Julie er altid glad og i højt humør. Hun har max power og får bestemt ikke svært ved at få job, når hun kommer ud på arbejdsmarkedet.

Først skal Julie dog lige læse bacheloruddannelsen i ”Design og Business” med speciale i Retail på VIA i Aarhus, så City Kolding kører selv konceptet med videre.

Næste Bajer Bingo er den 5. september på Akseltorv. Og Julie kan slet ikke holde sig væk, så hun kommer helt sikkert og spiller med. 

Kontakt