IBAs kantineleder Conni skal være klar til at modtage en pris

Fredag aften afgøres det i Politikens hus i København, om IBA’s kantine sammen med resten af Kolding Kommunes kantiner vinder prisen som ”Årets Plantevækst køkken”. En pris, som køkkenerne i kommunen er indstillet til på grund af deres klimaindsats i projektet Food2030.

En af de fire repræsentanter fra Kolding, som fredag drager til København for forhåbentlig at blive kaldt op på scenen, er IBA’s kantineleder Conni Juul Schou. 

Læs de seneste nyheder fra IBA

Læs opdateringen på historien her: Jubii: Conni og de andre køkkener vandt 

Er du i læse humør og vil læse flere nyheder fra IBA? 

Tryk her >>

 

Hun har gennem to år været en del af det frivillige projekt, fordi hun gerne vil indføre mere plantebaseret mad på IBA. I projektet nyder hun især inspirationen og sparringen med de andre ledere.

Conni står hver dag i spidsen for fire fastansatte i køkkenet på Havneparken, hvor de sørger for frokost til IBA’s flere end 1000 studerende og ansatte.

Hun har været med i projektet i cirka to år og nyder godt af at deltage i de inspirerende workshops og onlinemøder. Her har hun vigtige snakke med de andre i projektet omkring ernæringen.

- Det sværeste for os alle sammen er nok at sørge for, at der også i et mere grønt køkken er nok med proteiner og vitaminer i vores mad, siger den nytænkende kantineleder.

Fredag aften kan Conni og de tre andre repræsentanter fra Koldings Food2030 dog læne sig tilbage og nyde fire retters plantebaseret middag i Politikens hus i København. Forhåbentlig afbrudt af at blive kaldt op på scenen, når prisen ”Året Plantevækst køkken” bliver uddelt. Det må tiden vise.

21-10-2022

Kontakt

Connie Juul Schou
- Food2030 er et mega fedt projekt at være en del af. Jeg synes, at det gør det sjovt at eksperimentere med retterne. For det er jo en ny verden for os alle sammen. Og jeg kan rigtig godt lide at tænke nyt og anderledes, siger kantinelederen.
Connie Juul Schou
Kantineleder på IBA