Nyvalgt

Borgmester fortsætter i spidsen for IBA Erhvervsakademi Kolding

Borgmester Jørn Pedersen sidder i formandsstolen for bestyrelsen på IBA Erhvervsakademi Kolding. Koldings førstemand fortsætter nu 1 år inde i perioden på i alt 4 år.

Brian Stein, som er direktør i reklamebureauet Adtention, er næstformand.

Bestyrelsen på IBA

Bestyrelsen på IBA består af 11 medlemmer, som er valgt af forskellige organisationer m.m. Og så har bestyrelsen mulighed for at tage to selv-supplerende med. 

Derudover deltager rektor Niels Egelund på alle bestyrelsesmøder.

Bestyrelsen har konstitueret sig med borgmester Jørn Pedersen som formand - og reklamebureau-chef Brian Stein som næstformand.

Her ses fra venstre Albinot Hoti (repræsentant for de studerende), Britt Salomonsen (Sydbank), Gotfred Christiansen (HP Schou), Henrik Jacobsen (PROSA), Ole Kjær (HK Sydjylland), rektor Niels Egelund, borgmester Jørn Pedersen, Brian Stein (Adtention), Andreas Bach-Laursen (underviser på IBA), Gitte Skare (medejer af Skare Meat Packers) samt Katarina Bang Schalech (repræsentant for de studerende).

Peter Thorning (Fiberline) og Gitte Reeckmann Larsen (underviser på IBA) er ikke på foto.

Den nye bestyrelse på 12 mand har foruden formand og næstformand fået plads til dygtige personer som uddannelseschef Britt Salomonsen fra Sydbank, medejer af Skare Meat Packers, Gitte Skare, administrerende direktør i HP Schou, Gotfred Christiansen, afdelingsleder Ole Kjær fra HK Sydjylland, forbundssekretær for FTF, Henrik Jacobsen og Peter Thorning, der er administrerende direktør i Fiberline.   

Samtidig sidder der i bestyrelsen 2 medarbejderrepræsentanter: Andreas Bach-Laursen og Gitte Reeckmann Larsen. Samt 2 repræsentanter for de studerende: Sabine Mortensen og Morten Engell. 

Jørn Pedersen, formand
Brian Stein, næstformand
Ole Kjær
Britt Salomonsen
Gitte Skare
Gotfred Christiansen
Henrik Jacobsen
Peter Thorning
Andreas Bach-Laursen
Gitte Reckmann Larsen
Albinot Hoti
Katarina Bang Schalech

Jørn Pedersen
- IBA er i en meget positiv udvikling - senest med den positive institutionsakkreditering. En stor milepæl i skolens historie. Så nu er der styr på det grundlæggende, og i 2019 kan vi indvie IBAs nye bygning på Havneparken 1.
Jørn Pedersen
Bestyrelsesformand for IBA
Borgmester i Kolding Kommune