Åbent hus IBA Nexttech i 5 dimensioner

Vi indbyder dig hermed til vores åbent hus med titlen "IBA Nexttech i 5 dimensioner". Det bliver en dag, hvor du får mulighed for at tale med eksperter i øjenhøjde inden for alle de teknologier, vi har i huset.

Du kommer helt tæt på: 3D-print, robotter, 3D-scanning, styrke- og testlaboratorium og uddannelse i Industriel 3D-print. Det allervigtigste for os er at give dig mulighed for at stille spørgsmål til fagfolk og opleve teknologierne på nært hold.

Undervejs sørger vi for forplejning, så du kan netværke med de andre deltagere.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

3D-print

Her kan du se og få viden om nogle af de forskellige teknologier, der findes inden for 3D-print. Der vil være mulighed for at se maskinerne i aktion.

Robotter

Robotterne er rykket ind hos IBA Nexttech. Sammen med en 3D-printet "griber" giver det nye muligheder inden for forskellige teknologier.

3D-scanning

Både til kvalitetskontrol og reverse engineering er det relevant med 3D-scanning. Vi har også flere brands i huset og, det skaber synergi sammen med 3D-print.

Testlaboratorium

I takt med den teknologiske udvikling er det vigtigt at kende grænserne. Hertil har vi opbygget et testlaboratorium, som netop tester grænserne for forskellige og materialer.

Uddannelse i Industriel 3D-print

Kom og hør om vores professionsbachelor i Industriel 3D-print. Vi fortæller gerne om både den teoretiske ballast, vi forsyner de studerende med, og den praksisnære tilgang, vi bruger i laboratoriet.

IBA får Danmarks første videregående uddannelse inden for 3D-print
Vi jubler på IBA, for vi har fået godkendt en helt ny uddannelse – og det er endda Danmarks første af slagsen og én, vi selv har skabt.
IBA får Danmarks første videregående uddannelse inden for 3D-print
Læs mere om uddannelsen her

Kontakt