IBA får en kinesisk afdeling i Sønderborg

IBAs kinesiske afdeling, Confucius Institute, udvider nu med en underafdeling i Sønderborg. Så nu får byen på Als deres egne kinesiske sprogkurser og andre kulturelle og business-orienterede møder om Kina.

Read the story in english >>

IBA Confucius Institute

IBA Confucius Institute er et samarbejde mellem Shanghai Lixin University of Accounting and Finance og IBA Erhvervsakademi Kolding.

Formålet med Confucius Institute er at:

  • Skabe større forståelse og venskab imellem danskerne og kineserne
  • Styrke samarbejdet mellem Danmark og Kina
  • Fremme handel mellem danske og kinesiske virksomheder

Læs mere om Confucius Institute >>

Read the story in english here >>

Executive President hos Ocean Favor Yuping Bi, da han talte til IBA Confucius Institute arrangementet China Business Forum >>

Tak til Sønderborg Kommune

Samarbejdet og udvidelsen med en underafdeling bliver en realitet efter, at Sønderborg Kommune har bevilliget 51.000 kroner til oprettelse af samarbejdet med IBAs Confucius Institute i Kolding.

- Vi glæder os til samarbejdet med Sønderborg. Og vi er stolte af de resultater, vi har opnået siden vores åbningsceremoni med Confucius Institute på IBA i oktober 2015, siger Ildikó Antal, som er direktør for IBAs Confucius Institute og IBAs internationale afdeling.

Skaber forståelse og venskab

I Danmark er der fire Confucius institutter, som får støtte fra hovedkvarteret i Beijing i Kina. Deriblandt det på IBA i Kolding.

Formålet med Confucius Institute er dels at skabe større forståelsen og venskab mellem danskerne og kineserne, at styrke samarbejdet mellem Danmark og Kina – og sidste men ikke mindst at fremme handel mellem danske og kinesiske virksomheder.

Kontakt

  • Ildikó Antal
    Ildikó Antal
    Director, IBA International & Confucius Institute