IBA får en kinesisk afdeling i Sønderborg

IBAs kinesiske afdeling, Confucius Institute, udvider nu med en underafdeling i Sønderborg. Så nu får byen på Als deres egne kinesiske sprogkurser og andre kulturelle og business-orienterede møder om Kina.

Read the story in english >>

IBA Confucius Institute

IBA Confucius Institute er et samarbejde mellem Shanghai Lixin University of Accounting and Finance og IBA Erhvervsakademi Kolding.

Formålet med Confucius Institute er at:

  • Skabe større forståelse og venskab imellem danskerne og kineserne
  • Styrke samarbejdet mellem Danmark og Kina
  • Fremme handel mellem danske og kinesiske virksomheder

Læs mere om Confucius Institute >>

Read the story in english here >>

Executive President hos Ocean Favor Yuping Bi, da han talte til IBA Confucius Institute arrangementet China Business Forum

Executive President hos Ocean Favor Yuping Bi, da han talte til IBA Confucius Institute arrangementet China Business Forum >>

Tak til Sønderborg Kommune

Samarbejdet og udvidelsen med en underafdeling bliver en realitet efter, at Sønderborg Kommune har bevilliget 51.000 kroner til oprettelse af samarbejdet med IBAs Confucius Institute i Kolding.

- Vi glæder os til samarbejdet med Sønderborg. Og vi er stolte af de resultater, vi har opnået siden vores åbningsceremoni med Confucius Institute på IBA i oktober 2015, siger Ildikó Antal, som er direktør for IBAs Confucius Institute og IBAs internationale afdeling.

Skaber forståelse og venskab

I Danmark er der fire Confucius institutter, som får støtte fra hovedkvarteret i Beijing i Kina. Deriblandt det på IBA i Kolding.

Formålet med Confucius Institute er dels at skabe større forståelsen og venskab mellem danskerne og kineserne, at styrke samarbejdet mellem Danmark og Kina – og sidste men ikke mindst at fremme handel mellem danske og kinesiske virksomheder.

08-05-2018
 

Kontakt