Heidi belønnet for at bruge sin omsorgs-evne i klassen

Heidi Lønbæk Nygaard Pedersen tog springet fra SOSU-assistent til multimediedesigner og fik ved dimissionsfesten på IBA en pris for sin omsorg.

32-årige Heidi Lønbæk Nygaard Pedersen fra Vejle valgte for et par år siden at springe fra jobbet som social- og sundhedsassistent for at læse til multimediedesigner på IBA Erhvervsakademi Kolding.

- Jeg havde brug for en uddannelse, hvor jeg kunne lukke og slukke, når jeg gik fra arbejde. Et job som ikke bare var omsorg, men hvor man også skaber noget synligt, siger Heidi Lønbæk.

Multimediedesigner

På uddannelsen Multimediedesigner lærer du om interaktivt design og digital kommunikation, og hvordan det skal fungere på mange forskellige platforme.

  • Du arbejder med både den visuelle og tekniske side.
  • Du lærer at forstå virksomheds- og kommunikationsaspekter bl.a. med henblik på reklame og markedsføring.
  • Du får jobmuligheder inden for it- og medieområdet og i den grafiske branche.

Læs mere om uddannelsen her >>

Hun har netop modtaget eksamensbeviset som multimediedesigner ved IBAs dimissionsfest på Koldinghus, men hun fik mere end det. Hun modtog også IBAs Studiepris for at være ”en omsorgsfuld studiekammerat, som medvirker til den gode stemning på holdet” bl.a., fordi hun har sørget for at få alle med – og fordi hun har haft gode kager med til sine noget yngre studiekammerater. Med andre ord – hun har slet ikke lagt omsorgs-genet på hylden, og som hun siger:

- Jeg er jo mor!

Heidi Lønbæk Nygaard Pedersen havde sønnerne Jonas på syv og Simon på ni år med til IBAs dimissionsfest, hvor hun fejrede, at hun nu er færdiguddannet multimediedesigner.

Heidi Lønbæk indrømmer gerne, at det har været hårdt at vende tilbage til studielivet, men hun har lært så meget om sig selv.

- Det at tænke kreativt hele tiden, det er altså hårdt, og hjernen var helt brugt, når jeg kom hjem, men jeg har lært, at jeg godt kan, fortæller Heidi.

Hun er rigtig glad for, at hun tog springet, og på IBA har hun – som hun siger - mødt ”ualmindeligt kompetente undervisere”.

- De gør meget for, at vi skal tage ansvar, og de har været virkelig gode til at lytte, både fagligt, men også når det var personligt, siger Heidi Lønbæk.

Kontakt

  • Niels-Jørgen B. Madsen
    Niels-Jørgen B. Madsen
    Studievejleder - nye studerende