Flittige Nana har passet sit nye arbejde og eksaminerne på samme tid

Nana fik job på sit praktiksted

Den 23-årige IBA-studerende, Nana Nørlund Rasmussen fra Hedensted, fik hæder, da hun dimitterede fra IBA Erhvervsakademi Kolding i 2016.

For ikke blot har hun færdiggjort sin professionsbachelor i international handel og markedsføring samtidig med, at hun passede sit nye fuldtidsjob hos Kamstrup i Aarhus, hun opnåede også samtidig så høje karakterer til sine eksaminer, at hun fik holdets højeste karaktergennemsnit på uddannelsen.

Fakta

Nana Nørlund Rasmussen er god til at løbe stærkt.

Hun har netop afsluttet sin professionsbachelor i international handel og markedsføring samtidig med, at hun har passet sit nye fuldtidsarbejde. 

Og ikke bare afsluttet - hun fik også sit holds højeste karaktergennemsnit.

IBA holdt traditionen tro dimissionen i Riddersalen på Koldinghus i januar. Næste dimission er i juni. 

Nana var i slutningen af sin uddannelse i praktik hos målevirksomheden Kamstrup i Aarhus. Og her ville de ikke af med hende igen. Så Nana fik tilbudt et fuldtidsjob - selv om hun stadig manglede eksamen. Så de seneste måneder har hun arbejdet på fuldtid - og gået til eksamen ved siden af.

Men for Nana Nørlund Rasmussen fra Hedensted har rejsen, ifølge hende selv, ikke være så presset som den måske lyder. For den energiske studerende, som nu står med en professionsbachelor i international handel og markedsføring, har de seneste tre et halvt år gjort det hele med stor lyst.

Fik et snit på 10,8
Derfor valgte hun også at fortsætte direkte videre på bacheloruddannelsen, da hun fik eksamensbeviset som markedsføringsøkonom i hånden. Og det gik altså så godt, at hun til den netop afholdte dimission på IBA modtog en ekstra pris for at have opnået hele 10,8 i karaktergennemsnit.

Bacheloreksamen er allerede i brug, for Nana har fået job hos målevirksomheden Kamstrup i Aarhus. En virksomhed, som hun også på uddannelsen var i praktik hos. 

Ikke meget sex i målere
- Nu er målere jo ikke det mest sexede, men Kamstrup er en virksomhed som sælger produkter til andre virksomheder. Altså det, man kalder B2B handel. Og hvor min første uddannelse fra IBA som markedsføringsøkonom henvendte sig til slutbrugeren, så har jeg på overbygningen lært en masse om, hvordan jeg håndterer forholdet til kunder, som også selv er virksomheder. Derfor er det super spændende at få lov at bruge sine nye evner, siger Nana Nørlund Rasmussen, som nu er ansat som marketing campaign coordinator i Kamstrup.

Hendes arbejde er at planlægge lanceringen af nye produkter både via sociale medier og via direkte kontakt til virksomheden.

- Vi skal jo adskille os fra de andre på et benhårdt teknologimarked, og her handler det om at fortælle vores kunder, hvordan vores produkter skaber værdi for dem, siger Nana, der glæder sig over, at hun som afslutningen på professionsbacheloren skulle skrive sin opgave for en rigtig virksomhed og dermed kunne vise Kamstrup, hvad hun kunne. 

Mere information

Læs mere om uddannelsen som professionsbachelor i international handel og markedsføring

Kontakt

  • Niels-Jørgen B. Madsen
    Niels-Jørgen B. Madsen
    Studievejleder - nye studerende