Sommerdimission 2022

Grafiske Anna elsker bare at lære nyt. Så hun vil læse videre.

Anna er nyuddannet Multimediedesigner og har læst sin uddannelse på engelsk på IBA. Alligevel fik hun til dimissionen i sidste uge også en pris for at score årgangens højeste karaktergennemsnit på 10,2.

- Jeg har bare altid haft lyst til at være god til ting. Det er vigtigt, at man med sikkerhed ved, at man er god til det, hvis man skal kunne sælge sig selv til en kommende arbejdsgiver, lyder det fra den ambitiøse 22-årige pige.

Multimediedesigner

Er du også helt vild med grafisk design og udfordre dine kreative evner ligesom Anna?  Så er Multimedie uddannelsen måske noget for dig!

På uddannelsen til multimediedesigner arbejder du tværfagligt med alle dele af digital udvikling fra idé og planlægning til udførelse og test.

Du vil arbejde med programmer som Photoshop, Illustrator og XD, og du vil lære udviklingssprog som html, css og javascript.

Når du er uddannet multimediedesigner, vil du kunne få titler som f.eks. webdesigner, programmør, content-producent, markedsføringsansvarlig eller projektkoordinator.

Er du stadig interesseret i at læse mere om uddannelsen? 
Læs mere her >>

Billede af Anna Ellegaard Skytte.

Grafiske Anna vil gerne videreuddanne sig efter at have Multimediedesigneruddannelsen i hus med en pris for årgangens højeste snit. Nu vil hun læse Grafisk design. 

Hun vil gerne bruge sin uddannelse til at gå design-vejen. Desværre hænger jobs’ne som grafisk designer bare ikke på træerne. Og selv om Anna Ellegaard Skytte havde fået stillet et job i udsigt og skulle være begyndt her efter sin uddannelse, så blev det ikke til noget.

Så det får hende til at forfølge sin passion og søge videre på en hel uddannelse om Grafisk Designer. En uddannelse på 3,5 år.

En årrække mere som studerende - skræmmer hende ikke. Snarere tværtimod. For hun elsker at lære nyt, og at fordybe sig i nye emner.

- Jeg er rigtig god til at gå ned i noget selv. Og selv researche videre, hvis vi har lært noget i undervisningen, som jeg synes lyder spændende.

Nu vil hun bruge sommeren på at opdatere sin portfolio (et udvidet CV med eksempler på alt det, hun har kreeret red.).

- Nu vil jeg rebrande mig selv og få fokus på alle de kompetencer, jeg har samlet sammen, fortæller Anna.  

Og så har Anna også en anden passion. Nemlig planter. Hun har faktisk tidligere gået på gartnerskole i Odense. Så hun har grønne fingre. Derfor rummer hun og kærestens lejlighed i Kolding også mange grønne planter. 

Billede af Anna Ellegaard Skytte.

Ambitiøse Anna er også passioneret omkring grønne planter og mad. Og så arbejder hun med linoleumstryk og designer selv smykker i sølv. 

30-06-2022

Kontakt

Anna Ellegaard Skytte
- For mig er min store grafiske interesse min måde at leve med kunsten på.
Anna Ellegaard Skytte
Multikunstner og nyuddannet multimediedesigner