Dimission 2020

God stemning og højt humør til den virtuelle dimission

Markedsføringsholdet 18A var samlet i en have på Hegnet i Kolding. Samlet for at slutte af med hygge og fest og markere det gode sammenhold, som holdet har haft. 

De havde alle været nede på IBA Erhvervsakademi Kolding dagen før og hente deres “fejringskit” med blandt andet champagne og kransekage. Og det er de flasker, der nu blev åbnet. 

Markedsføringsøkonom

Markedsføringsøkonom er en 2-årig erhvervsakademiuddannelse, som har fokus på marketing, salg, ledelse, kommunikation og økonomi.

Uddannelsen fokuserer på at du bliver i stand til at håndtere virksomhedens marketingopgaver fra planlægning til gennemførelse med brug af traditionelle såvel som digitale medier og samtidig inddrage relevante overvejelser fra dine medspillere.

Vi lægger vægt på, at du som markedsføringsøkonom straks kan bidrage til aktiviteterne i virksomheden og tilføre nye ideer og metoder bl.a. på de sociale medier.

Læs mere om uddannelsen >>

Der var god stemning og højt humør, da Markedsføringsholdet 18A var samlet for at overvære den virtuelle dimission.

 - Vi mødes i dag for at få en god afslutning på vores uddannelse. Og så er det da sjovere at sidde sammen, fortæller Henrik Schelde Lund.

Han suppleres af Thea Weirback, hvis forældre ligger hus til holdets møde:
- Vi har jo været heldige på vores hold, fordi vi var ude i praktik, da Corona kom. Så vi har ikke mærket det så meget som andre. Men vi var alle til eksamen online. Og i dag også dimission på en anderledes måde.

Og apropos dimissionen, så strømmede alle op fra haven og indfandt sig i stuen foran fjernsynsskærmen klokken 10. Hver især med sin champagne i hånden. 

Så tonede rektor Niels Egelund frem på skærmen - og den livlige snak i stuen forstummede. Og højtideligheden indfandt sig. 

Læs mere om markedsføringsøkonom uddannelsen >>

29.06.2020

Kontakt

  • Niels-Jørgen B. Madsen
    Niels-Jørgen B. Madsen
    Studievejleder - ny studerende (studievalg, kandidatuddannelser)
Find din uddannelse. Kom til online åbent hus d. 10. august kl. 16 - 17. Læs mere.