Forskningens døgn - AI i den Finansielle Sektor

Hvordan kan den Finansielle Sektor udnytte AI mere effektivt? Hvordan skaber vi ægte værdi med kunstig intelligens? 

Kunstig intelligens (AI) er et område, som samfundet har en dyb interesse i, men hvor der stadig mangler klarhed om, hvordan virksomheder inden for den Finansielle Sektor kan maksimere fordelene ved AI. 

På Forskningens Døgn skaber IBA et mødested for forskere, erhvervsfolk, interessenter og studerende, hvor den seneste forskning og praksis inden for AI i den Finansielle Sektor bliver udforsket og diskuteret.

Gratis event
Varighed: 4 timer

Sted: IBA Erhvervsakademi Kolding, Havneparken 1, 6000 Kolding

Dato: Tirsdag d. 23. april

Tid: 08:30 - 12:15

Deadline for tilmelding: Mandag d. 22. april

Tilmeld

Om oplægsholderne:

Foto af Jan Damsgaard

Jan Damsgaard

Professor ved Department of Digitalization på CBS (Copenhagen Business School).

Hans oplæg på IBA udforsker det banebrydende landskab af kunstig intelligens inden for den Finansielle Sektor. Han vil tale om, hvordan man bedst positionerer sig og navigerer gennem denne bølge af forandring.

Jan udgav i efteråret 2023 bogen "AI – Mellem fornuft og følelse", hvor han bl.a. belyser betydningen af AI for virksomheder.

Foto af Finn Kollerup

Finn Kollerup

Selvstænding innovationsekspert.

Finn Kollerup er en kemiingeniør med en PhD i bioteknologi og en MBA i innovation. Finn har sin PhD-grad fra Queens University i Canada og været Post-doc i New Zealand.

Han har arbejdet hos Novozymes i mange år i forskellige roller, herunder som forsker, afdelingsleder og Innovation Anchor. Han har mere end 30 års erfaring inden for forskning, ledelse og innovation og har hjulpet hundredvis af virksomheder med at udvikle innovative produkter og tjenester.

Foto af Jesper

Jesper Outzen

Underviser i kunstig intelligens på IBA Erhvervsakademi Kolding. 

Jesper er formidler af fremtidens teknolog. Hans mål er at fremme kritisk tænkning og praktisk anvendelse af kunstig intelligens.

FAKTA: Forskningens Døgn

Forskningens Døgn er en landsdækkende videnskabsfestival, der skaber mødesteder mellem forskere, borgere og virksomheder. Forskningens Døgn markeres på IBA d. 23. april 2024 under overskriften AI i den Finansielle Sektor. Her vil forskere inspirere til og debattere netop det.

Alle områdets borgere og virksomheder er inviteret med til dette års Forskningens Døgn, der afholdes på IBA Erhvervsakademi Kolding.