Forfatteren tog det højeste snit som Entreprenørskab og design studerende

30-årige Sofie Schrøder Daugbjerg har haft to sjove og lærerige år på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Hun har undervejs samlet så meget viden sammen, at hun også fik det højeste karaktergennemsnit på sit hold, nemlig 11,25, vel at mærke samtidig med, at hun begyndte på studierne som nybagt mor til Sinus.

Entreprenørskab og design

  • Uddannelsen Entreprenørskab og design (tidligere E-designer) er en kreativ 2-årig erhvervsakademiuddannelse, som har fokus på design og business.
  • På E-design arbejder vi med forskellige undervisningsmetoder som f.eks. holdundervisning, gruppearbejde, forelæsninger, oplæg fra relevante personer, temadage, projektuger osv.

Læs mere om uddannelsen Entreprenørskab og design >>

Sinus på 3 år var med, da hans mor, Sofie Schrøder Daugbjerg, fik sit eksamensbevis til Entreprenørskab og design (tidligere E-designer) ved IBAs dimissionsfest på Koldinghus.

Vil kombinere forfatteruddannelsen med E-design

Sofie har altid interesseret sig for design og for at fortælle og skrive historier. Hun tog derfor først en 2-årig uddannelse på Forfatterskolen og gik derefter et år på Designskolen i Kolding, inden hun i en periode var freelancer som skribent og grafisk designer.

Kan facilitere processen fra desk til design

For to år siden tog hun så fat på uddannelsen som Entreprenørskab og design (tidligere E-designer) på IBA, og det har været to travle år med masser af gruppearbejde og tilknytning til en række spændende projekter fx for MosMosh, Harteværket, Kolding Storcenter og Kolding City.

- Det giver så meget, at vi løser cases for virkelige virksomheder. Vi er gået fra det ene projekt til det andet og er ret hurtigt blev vant til arbejdsgangene og designprocessen. Vi kan nu kombinere design og business, fordi vi er trænet i at facilitere processen fra desk til design – fra start- til slutfase, fortæller Sofie.

Fra Århus til Kolding

Hun er vokset op i Århus, men bor i Kolding og er blevet rigtig glad for byen.

- Kolding er en fin by med masser af potentiale, og det bliver rigtigt spændende, når IBA flytter (IBAs nye campus står færdigt i sommeren 2019 red.), og man får et helt designcampus. Det bliver helt unikt, siger en storsmilende Sofie.

Kontakt

Søg ind til vinter. Læs mere.