Flittige Linea fik velfortjent pris

Da Linea Elkjær Jørgensen fra Anslet i fredags dimitterede fra IBA Erhvervsakademi Kolding, blev hun inviteret op til rektor på podiet hele to gange.

For ikke blot skulle hun hente sit eksamensbevis som markedsføringsøkonom, men hun blev også kaldt op for at få overrakt en pris. En pris for årgangens højeste karaktergennemsnit.

Og de ”10,4” der står på prisen, er hun ikke kommet sovende til.

Markedsføringsøkonom

Med en uddannelse som markedsføringsøkonom bliver du i stand til at håndtere virksomhedens marketingopgaver fra planlægning til gennemførelse.

Som Markedsføringsøkonom kan du straks bidrage til aktiviteterne i virksomheden og tilføre nye ideer og metoder til at løse marketingopgaverne.

Du lærer bredt om:

  • Marketing
  • Salg
  • Ledelse
  • Kommunikation
  • Økonomi
     
  • Læs mere om uddannelsen her >>

Flittig indstilling gav afslappet eksamen

Og den flittige indstilling er vejen frem. Også når det gælder eksaminer. For her har Linea haft et godt udgangspunkt:

- Jeg har ikke haft en hel masse, jeg skulle læse op til eksamen. I stedet har jeg kunnet bruge kræfterne på at danne mig et overblik. Og jeg har også kunnet nå at slappe af aftenen før, så jeg blev klar mentalt.

Vil gerne lære endnu mere

Linea har valgt at læse videre til professionsbachelor i international handel og markedsføring (PBA) på IBA, da hun gerne vil lære mere.

- I uddannelsen som markedsføringsøkonom har jeg lært en masse om markedsføring over for slutbrugere. På PBA’en kommer jeg til at gå i dybden med markedsføring fra business til business. Og den del vil jeg have med, før jeg skal ud og have job.

Flittige Linea har et godt råd til alle andre studerende: ”Kom velforberedt til alle undervisningstimer og læs alle lektier”. Det gjorde hun - og fik overrakt en pris for resultatet

Læs mere om uddannelsen markedsføringsøkonom her >>

Kontakt

Linea Elkjær Jørgensen
- Jeg læser videre på PBA’en så jeg kommer i dybden med markedsføring fra business til business. Den del vil jeg have med, før jeg skal have job.
Linea Elkjær Jørgensen
Har læst Markedsføringsøkonom
Læs mere om uddannelsen International handel og markedsføring >>